2777
2789
عنوان

به خرید کردن اعتیاد دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 80 بازدید | 19 پست
من ماشین آوردم دیگه روشون نشد سیسمونی بخوانطلا گرفتم براش کالسکه اینارم شوهرم گرفت

چقدر مسایلت مث منه، ینی نمیدونی چه موجوداتین این شوهرمو طایفش،تو تاپیکت نوشتم یکمشو.ماشین واسه خودت گرفتی؟ منم طلا و ماشین بجا سیسمونی تو ذهنمه چون کلللی جهیزیه گرفتم به رو خودشون نیاوردن آخرشم شوهرم گفت من اینارو با ۲۰ تومن میگرفتم یعنی قدرنشناسی تا این حد 😐

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چقدر مسایلت مث منه، ینی نمیدونی چه موجوداتین این شوهرمو طایفش،تو تاپیکت نوشتم یکمشو.ماشین واسه خودت ...

ماشینو همسرم بیشتر استفاده میکنه تا من

تا الان جوری رفتار کردن انگار شوهرم پسرشون نیست منم غریبه میدونمشون

صد رحمت به غریبه

ماشینو همسرم بیشتر استفاده میکنه تا منتا الان جوری رفتار کردن انگار شوهرم پسرشون نیست منم غریبه میدو ...

تعجب میکنم از این همه شباهت زندگیت بمن، منم شوهرم ماشین نداره بعد میگم اگه ماشین ببرم میوفته زیر پاش از طرفی هم اصلا دلم نمیخاد ی قرون دیگه از طرف مامان بابام وارد خونم بشه چون واقعا لیاقت نداره خودش باید بخره تا قدر بدونه،خونوادش که اصلا جز ادا اطوار و زبون هیچی نیستن هیچ کاری نکردن و نخواهند کرد باباش که بود و نبودش فرق نداره مامانشم ی خصیص سیاست مداره بدجنسه،واقعا دلم پره از دستشون

تعجب میکنم از این همه شباهت زندگیت بمن، منم شوهرم ماشین نداره بعد میگم اگه ماشین ببرم میوفته زیر پاش ...

بزور یکی دوماه یبار میرم خونشون

شوهرم راضی نمیشد ولی دید کار داره به طلاق کشیده میشه ول کرد

الان بخوان دوباره غلطایی که قبلا کردن رو تکرار کنن یک دقیقه هم ساکت نمیشینم

مادرشوهر من هدیه های بچمو قایمکی میزاشت کیفش فکر میکرد نفهمیدم علاوه بر گدا بودن دزد و حروم خور هم هست