2777
2789
رفتم میگه برو سونو واژینال منم میترسم اخه میگن سقط میشه

وا کی میگه سقط میشه!من الان هفته ۳۳ هستم فکر کنم تا هفته ۱۸ اینا بنا به صلاحدید پزشکم سونو واژینال میشدم برای طول سرویکس،دیگه تو که تازه اولشی چندین بار سونو واژینال میشی

اتفاقا یه سری که خفته ۲۷ رفتم به دکتر سونو گفتم شنیدم میگن سونو واژینال خطرناکه و فلان ،گفت اگر ما متخصصیم میدونیم خطر نراره ،هیچوقت کاری نمیکنیم که بیمار به خطر بیفته

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وا کی میگه سقط میشه!من الان هفته ۳۳ هستم فکر کنم تا هفته ۱۸ اینا بنا به صلاحدید پزشکم سونو واژینال م ...

نمیدونم بخدا خواهرم رفته بود میگه خیلی اذیتت میکنن  امااون حامله نبود

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیدونم بخدا خواهرم رفته بود میگه خیلی اذیتت میکنن امااون حامله نبود

نه خیالت راحت،من تا الان دکتر رفتم،همشونم واژینال چک کردن،اصن برای طول سرویکس یا شنیدن صدای قلب بچه اوایل حتما واژینال چک میکنن چون دقیق تره،من خودم یکی دوبار خواستم شکمی باشه گفتن نمیشه دقیق نیست،برو با خیال راحت نترس

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه خیالت راحت،من تا الان دکتر رفتم،همشونم واژینال چک کردن،اصن برای طول سرویکس یا شنیدن صدای قلب بچه ...

اخه میگن یه چیز بزرگ داخل  بدنت میکنن خیلیا گفتن لکه بینی داشتیم با سونو خونریزی کردیم سقط شد . 

اخه میگن یه چیز بزرگ داخل بدنت میکنن خیلیا گفتن لکه بینی داشتیم با سونو خونریزی کردیم سقط شد .

نه عزیزم چیز بزرگ چیه؟تاحالا سونو واژینال نرفتی؟بنظرت دکتر بهتر میدونه یا ادمای اطرافت که قطعا ب دلایل دیگه بچشون سقط شده ولی چون همزمان شده با سونو فکر کردن کار سوند کردنه!

تو بخوای نخوای هفته های اول سونو واژینال میشی

اقا میگم من خودم یه نمونش تا هفته ۱۸ سونو واژینال شدم،حتی هفته ۲۶ هم چون درد پریودی داشتم میخواست سونو واژینال کنه ولی من خودم گفتم نکن تا برم با دکترم مشورت کنم بعد،که اتفاقا دکترمم گفت سونو واژینال شو نکنه طول سرویکست کم شده که درد داری

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه عزیزم چیز بزرگ چیه؟تاحالا سونو واژینال نرفتی؟بنظرت دکتر بهتر میدونه یا ادمای اطرافت که قطعا ب دلا ...

نه نرفتم خیلی میترسم اخه من سر حاملگی اولم اینجوری نبودم

لکه بینی داشتی

نه اصلا،

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

مگه بچه تو واژنه که سقط بشه، میچسبه اون بالا

البته اول برو دکتر بعد به تشخیص پزشکت برو سونو

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

پس تو  حاملگی اول چجوری طول سرویکس ک قلب بچه رو دیدن!!!بدون سونو واژینال!به حق چیزای ندیده و نشنیده🤣🫤

1
5
10
15
20
25
30
35
40