یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد.... مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
خب برو اول ازمایش بده ببین مثبته یا نه،من دو روز بعد از موعد پریودم رفتم مثبت شد،بعد خواستم برم دکتر ،منشی گفت باید ازمایش دو روز بعد دوباره تکرار بشه،اگه بتا دو برابر شده بود یعنی بارداری،دوباره تکرار کردم و بعدش رفتم دکتر که ساک رو دید
خب برو اول ازمایش بده ببین مثبته یا نه،من دو روز بعد از موعد پریودم رفتم مثبت شد،بعد خواستم برم دکتر ...
ازمایش دادم. من این ماه دارو خوردم روز 12 سه تا فولی داشتم بعد اچ سی جی زدم روز 26 پری که 5دی بود بتا دادم 61دکتر گف باید تکرار کنی من دوشنبه 10دی تکرار کردم 5روز بعد 908بود اخرین پریودمم 10آذر بود
بهم دارو داده شیاف وایزوپرین و یدوفولیک و ویتامین د3مشکل من الان لکه بینی ودرده که قط میشه بافاصله د ...
ببین من یادمه هفته پنج اینا یه کوچولو خونابه دیدم ،البته دکتر رفتم سونو کرد گفت اوکیه ولی گفت طبیعیه و هر هشت ساعت شیاف بذار استراحت کن و اگر دیدی یهو زیاد شد برو بلوک زایمان