2777
2789

من عاشق کسی دیگه بودم ولی خب نشد...

با شوهرم که ازدواج کردم اوایل خیلییی دوسش داشتما چون خیلی پسر مهربونو خوبیه اما بعد از یه مدت مادرم زیر پام نشست که اینا خیلیییی بی کلاسن، این چجور دوران عقده که یه سفر تو رو نمیبره، چرا تنها نمیرید جایی همش با ایلو خانوادش تو رو میبره، بعد تازه میگه زشته خونه ی ما شب بمونی و توقع داره که بیاد خونه ی ما. منم اتاقم با داداشم مشترکه و خونمون کوچیکه و اصلا مامانم اجازه نمیده شب بمونه،  میگه داداشت بیست سالشه دانشجوعه هم نمیتونه درس بخونه هم خوب نیست جلوش. ولی خونه ی اونا بزرگه با این حال همیشه تا میرم خونشون شب منو برمیگردونه بعدشم هی غر میییییزنه که چرا نمیشه با هم بخوابیم!! شخصیتی خیلی پر توقعم هست و بی ملاحظه مثلا ما کلا زود میخوابیم چون بابام 5 صبح باید بره سر کار، بعد وقتی میاد تا 12 میمونه جوری که من بابام هی خوابش میبره و چشماش از خستگی قرمز میشه

خب شما که اینجوری بودین چرا نامزد کردین 

یه دیالوگی بود تو سریال زخم کاری که میگفت:«بعضی چیزا آخرش شاید خوب نباشه، ولی قشنگه»؛و چه آدمایی که میدونستیم رابطه با اونا، آخرش خوب نیست، ولی حفظشون کردیم چون روز و شبمون با اونا قشنگ بود 🙂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مادره من موقع همسرم اومد خاستگاریم علنا جیغ کشید به زور ساکتش کردم واصلا از همسرم خوشش نیومد وبشدت ناراضی بود که خوده منم دلم ازش سیاه شد ونمیخاستمش ولی قسمت شد ازدواج کردیم همون مادرم شوهر خواهرم اومد خاستگاری ایقد کیف میکرد براش ایقد دوسش داشت حوصله ت سر نبرم تو زندگیمون من خیلی احساس خوشبختی میکنم از اولش تا الان الحمدلله اما خواهرم از اولش جنگ وناراحتی الانم طلاق نتیجه اینکه مادرها حتما حتما درست نمیگن پیشگو نیستن خدا بهترمیدونه

نظرشمام محترمه

اینکه شب میارتت خونتون خیلی خوبه که آدم با فهمیه از طرفی خونه خودش شاید خجالت میکشه😂بعدم به مادرت بگو اینقد بد نگو زندگیمو خراب میکنی مادرا دست خودشون نیست مرد مهربون و بافهم خیلی بهتر از مرد با کلاس گوشت تلخه

بهترین اتفاق زندگیمید👨‍👩‍👦
اینکه شب میارتت خونتون خیلی خوبه که آدم با فهمیه از طرفی خونه خودش شاید خجالت میکشه😂بعدم به مادرت ب ...

آره بهم میگه خونه ی ما از مادرم خجالت میکشم. بریم خونه ی شما! خونه ی ما هم هشتاد متره کوچیکه تازه داداشث سن حساسیه اصلا درست نیست

مادره من موقع همسرم اومد خاستگاریم علنا جیغ کشید به زور ساکتش کردم واصلا از همسرم خوشش نیومد وبشدت ن ...

مرد با ایمان و مهربونیه. اون عشق قبلیم از لحاظ اخلاقی به شددددت فاااسد بود، هول بود، خائن بود ولی مامانم میگه اونا با کلاس بودن خارج برو بودن اینا چی سنتی بی کلاس متعصب

آره بهم میگه خونه ی ما از مادرم خجالت میکشم. بریم خونه ی شما! خونه ی ما هم هشتاد متره کوچیکه تازه دا ...

چن وقته نامزد هستین؟ ببین با این حرفا زندگیتو خراب نکن من همسرم زیبا نیست ولی درونش زیباتر از یک فرشته اس بد دهن نیست و مهربونه و عاشقمه ولی به منم میگفتن این چیه اخه اصن بهم نمی‌خورید تو کجا این کجا حیف شدی و از این چرتا ولی اینقد محبت می‌کرد که نگم بنظرم همسرت مرد بی آلایشی هس قدرشو بدون الان همونایی ک میگن حیف شدی میگن خوشبحالت چقدر مهربونه هواتو داره پس دهن بین نباش عزیزم به عقلت رجوع کن و به مادرم درست حسابی تذکر بده اینقد بدگویی نکنه

بهترین اتفاق زندگیمید👨‍👩‍👦

نزار مامانتذبا حرفاش ذهنت رو مسموم کنه

از الان جلوش وایسا 

بگو حق نداری به شوهرم توهین کنی من دوسش دارم

از الان جلوش درنیای بعدها زندگیت رو زهر مار میکنه 

تجربه اش رو دارم 

ابنقدر مامانم گفت از کل خاندان شوهرم بدم اومد

در حالی که مامانم از اونا بدتره