2777
2789

تازه یکسال بود مستاقل شده بودم از ساختمون پدرشوهرم رفتم که ،پدرشوهرم افتاد مرد الان شوهرم میگه پس برگردیم یا طلاق. واقعا خوشی به من نیومده😢😔بهترین راه هم برام طلاقه .

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مثلا ننش تنها نباشه هرچند تنها نیست دوتا بچه دیگه هم داره و شوهرم ناهار شام اونجاست خونه واسه خواب م ...

دو تا بچه دیگشون چند سالشونه؟

دخترِ مآه🌙 یعنی دختری که حضرت زهرا(س)🤍به عنوان یک شیعه امیرالمومنین حضرت علی(ع) اون رو فرزندم خطاب کردند. و این زیباترین بخش از زندگی و روح و قلب منه و بزرگترین نعمت خدا، و دلخوشی تمام عمرم🌷دوستدار وصیت حاج قاسم و شهید حججی و شهدا، نائب امام زمانم(عج) سید علی خامنه ای هستم🤍

برگشتتون چه ربطی به پدرشوهرت داره؟ بهش نگفتی بچه ننه؟

میگه مادرم تنهاست مثلا داداشش ۲۰ سالشه خواهرشم۷ پدربزرگ مادربزرگشم هستن شوهرمم ناهار شام اونجاست فقط واسه خواب خونس

میگه مادرم تنهاست مثلا داداشش ۲۰ سالشه خواهرشم۷ پدربزرگ مادربزرگشم هستن شوهرمم ناهار شام اونجاست فقط ...

چقدر وابستس. مشاوره نمیاد؟ ظاهرا کل خانواده همینجوری بهم وصلن. همه یکجا زندگی میکنن