2777
2789
عنوان

از وقتی ازدواج کردم دارم عذاب میکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 26 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از کسی که ارزشی برات قائل نیست و برات شرط مسخره میذاره جداشی بهتره

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

به نظرم اشتباه محضه که مسئله به این مهمی رو اینجا مطرح میکنید.‌ همونطور که میبینید بعضی از دوستان بدون دونستن چیزی از زندگی شما و فقط با چند تا جمله میگن طلاق

با رفتنتون به اونجا کاری ندارم اما چه برید چه نرید، این طبیعی نیست که همسرتون نهار و شام اونجاست و فقط برای خواب میان خونه. 

باید مشاوره برید و اصلا احساسی و هیجانی تصمیم بگیرید ما چیزی از زندگی شما نمیدونیم

دخترِ مآه🌙 یعنی دختری که حضرت زهرا(س)🤍به عنوان یک شیعه امیرالمومنین حضرت علی(ع) اون رو فرزندم خطاب کردند. و این زیباترین بخش از زندگی و روح و قلب منه و بزرگترین نعمت خدا، و دلخوشی تمام عمرم🌷دوستدار وصیت حاج قاسم و شهید حججی و شهدا، نائب امام زمانم(عج) سید علی خامنه ای هستم🤍

نه چه کاری تاره حرفشو زده

پس زود برو پی کارای طلاقت چون الان نری قطعا چند ساله دیگه با یک یا دو تا بچه میری 

دوست داشتنی بزار کنار علاقه باید دو طرفه باشه شوهرت عاشق خانوادشه،تو براش مهم نیستی

بعد طلاق گزینه های زیادی پیدا میشه بالاخره دوباره یکی پیدا میشه بهش علاقمند بشی

فک نکنم بخاطر این موضوع طلاقت بده

فقط خواسته تهدیدت کنه. اگه واست سخته برگردی مقاومت کن و دعواو بحث های گذشته رو واسش یاداوری کن بگو یه ساله زندگیمون ارامش داره بهمش نریز 

با سیاست باهاش حرف بزن نه جنگ و دعوا

پس زود برو پی کارای طلاقت چون الان نری قطعا چند ساله دیگه با یک یا دو تا بچه میری دوست داشتنی بزار ک ...

شما چند درصد از زندگی ایشون خبر دارید؟ با چند تا جمله فقط حکم طلاق صادر میکنید؟ 

والا مشاور چند جلسه با زن و شوهر صحبت میکنه تا متوجه بشه ریشه اختلافات کجاست تا ببینه درمان میشه یا نه

و زندگی بعد طلاق رو خیلی آرمانی توصیف کردید

خیلی ها بعد طلاق پشیمون شدند و زندگیشون خیلی سخت شده. خیلی. نمونش همین سایت که بارها تاپیک دیدم گفتن از طلاق گرفتنشون پشیمونم

استارتر، من پیشنهاد طلاق گرفتن یا نگرفتن نمیدم اصلا

فقط میگم برید مشاور خوب تا عاقلانه تصمیم بگیرید 

اگر همسرتون نیومد خودتون تنها برید و از مشاور کمک بخواید که همسرتونم بیاد. 

دخترِ مآه🌙 یعنی دختری که حضرت زهرا(س)🤍به عنوان یک شیعه امیرالمومنین حضرت علی(ع) اون رو فرزندم خطاب کردند. و این زیباترین بخش از زندگی و روح و قلب منه و بزرگترین نعمت خدا، و دلخوشی تمام عمرم🌷دوستدار وصیت حاج قاسم و شهید حججی و شهدا، نائب امام زمانم(عج) سید علی خامنه ای هستم🤍

شما چند درصد از زندگی ایشون خبر دارید؟ با چند تا جمله فقط حکم طلاق صادر میکنید؟ والا مشاور چند جلسه ...

خب با مشاور حرف زدم میگه با شوهرت حرف بزن یا به بقیه بگو باهاش صحبت کنن خب اینارو که خودمم میدونستم

خب با مشاور حرف زدم میگه با شوهرت حرف بزن یا به بقیه بگو باهاش صحبت کنن خب اینارو که خودمم میدونستم

مشاورتون مشاور خوبی نبود

دکتر عزیزی تو تهران خیلی خوبن، آقای مختاری

Hsn_mokhtari پیج و کانالشونه

دکتر عزیزی هم پیج و کانالشون معروفه بزنید میاره