2777
2789
عنوان

طول سرویکس دربارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 43 پست
دعا کنید برای ممم ختم به خیر بشه

ایشالا عزیزم،نگرانیتو درک میکنم منم کلی غصه خوردم گریه کردم حتی،ولی اطرافیان همکاری کردن من همش خوابیدم،الان دیگه به زور میگن انقدر راه نرو بشین سرجات 😂

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الان خوبه ولی میگن چون ۳۵بوده الان کم شده باید استراحت کنی ولی اگر از اول این عدد بود جاب نگرانی کمت ...

طبیعیه پایین بیاد بچه بزرگ شده کم شده

جای نگرانی نیست 

الحمدلله رب العالمین ...
واژینال بالاتر نشون میده؟؟؟؟؟

عععع !!! واژینال نکردی اینقدر استرس داده؟؟؟ 

دقیق‌ترش با واژینال مشخص میشه

فکر کن سونوی آنومالی از روی شکم واسه من۲۹ نشون داد واژینال شدم ۴ روز بعدش برام ۳۳ نشون داد که دکتر گفت خوبه جای نگرانی نیست ووقتی دید خیلی استرس داشتم بابتش توضیح داد که باید واژینال انجام بدی اون دقیق تر میگه و الان خیالت راحت باشه چون این عدد دقیق هست.

واژینال ندادم خطرداره میگن من ۲۷ هفته ام الان

من از اول بارداریم تا الان ۶بار واژینال شدم!

اتفاقا چون دو بار سابقه‌ی سقط بی دلیل داشتم تعداد سونوهای من خیلی بیشتر از دیگران بود دکترم بارها باید چک میکرد!

سونوی واژینال آخرم هم دوتا دادم یکیش ۲۰ هفته بودم یکیش ۲۲ هفته

الان ۲۵ هفته هستم دو روز پیش سونوی آنومالی دادم

مهارت دکتر حرف اول رو میزنه و اگر دکتر براتون صلاح ندیده انجام ندین بهتره  

خیلی نگراااااااانم خیییییلی الان ۴روزه دائم درازکشیدم.

عزیزم من هفته 16بارداری شدم 29بااستراحت و شیاف آنومالی شد36 دوباره جدی نگرفتم هفته 27 طولش شد21 و وقت سرکلاژم گذشته بود الان شکرخدا 29هفته و6روزم بااستراخت مطلق و شیاف دارم میگذرونم  توهم سعی کن استراحتت رو بیشتر کنی کسایی ک وضعیت جدی تر از تو رو رد کردن تو که باز خوبی 

استرس باعث انقباض رحمی و پایینتر اومدنش میشه 

از توالت فرنگی استفاده کن موقع خواب زیر باسنت بالشت بزار حموم زیاد زیر دوش نمون  شیافهاتم مرتب بزار و مایعات گرم بخور عفونت نگیری انشا...بسلامتی تا اخر میرسونی

عزیزم من هفته 16بارداری شدم 29بااستراحت و شیاف آنومالی شد36 دوباره جدی نگرفتم هفته 27 طولش شد21 و وق ...

اخه میگن با استراحت طولش بیشتر نمیشه.  ولی خب از این کمتر هم نمیشه.   چطور برای شما بیشتر شده بوده؟

شما چندتا شیاف میزاری؟ به گفته شبی یکی پرژسترون ۴۰۰

قبلا شبی یکی الان ک سرویکسم پایینتره هر12ساعت یکی میزارم 

مال شما واقعا اونقدر نگران کننده نیست عزیزم. باهمون شیاف و استراحت راحت میتونین تا آخر برسونین 

رحم با بزرگترشدن به طرف بالا رشد میکنه اگه استزاحت داشته باشی هم سرویکس بالامیره باز هفته های آخر برای آماده شدن برای زایمان پایین میاد نگران نباش فقط استراحت کن و چیز سنگین برندار خم وراست نشو حواست باشه عفونت نگیری مشکلی پیش نمیاد