2777
2789
عنوان

طول سرویکس دربارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 43 پست

واژینال هیچ خطری ندارهداتفاقا دقیق ودرسته و اون به دهانه رحمت برخورد نمیکنه که .و اینکه منم مطلق بودم باامپول دستگاه ودارو .پیاری داشتم ۱۸ هفته۲۹ بودسرویکسم ۲۲هفته شد۲۴ و ۳۱ هفته کلا سرویکس نداشتم ۱بود.با کلی سختی وعفونت های مکرر و....داروهای سنگین وسونوهای مجدد و...کنترل بارداری بالاخره رسیدم ۳۵ هفته

پیرشدم پیرتوای جوونی....✍🥀

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قبلا شبی یکی الان ک سرویکسم پایینتره هر12ساعت یکی میزارم مال شما واقعا اونقدر نگران کننده نیست عزیزم ...

خدا از دهنت بشنوه  انشالله خودتم به خوبی و سلامتی زایمان کنی 

واژینال هیچ خطری ندارهداتفاقا دقیق ودرسته و اون به دهانه رحمت برخورد نمیکنه که .و اینکه منم مطلق بود ...

خداروشکر بازم  تا۳۵ رسوندی انشاله  تا آخر خدا همراهته

من ۶تا بتامتازون همون امپول ریه ۳۲هفته زدم ۲تاهم حین زایمان زدن برام.پسرم دنیا اومد سینه ش خس خس میک ...

ببخشید یه سوال دیگع داشتم کیسه آبتون نشتی داشت ترشح هم داشتین ؟ ممکنه بدون ترشح آب دور جنین کم بشه‍؟

ببخشید یه سوال دیگع داشتم کیسه آبتون نشتی داشت ترشح هم داشتین ؟ ممکنه بدون ترشح آب دور جنین کم بشه‍؟

من والا یهو ترشحات شدیدی ازم میریخت حتی این اخرا سبزهم شد واوضاعم واقعا نابود بودم.۲بار تست آمینوشور دادم گفتن منفیه گفتن اونا ترشحات دهانه رحمته چون پساری گذاشتی دهانه رحم منحرف شده یهو با یه حرکت همش جمع میشه میزیزه دائم ترشح داشتم گلا پد داشتم.ولی اب دورجنین نرمال بود‌و دقیقا زایمانمم بخاطر این شد که کیسه ابم توخواب بودم سوراخدشد یهو نشت دادم متوجه شدم کیسه ابه‌ 

من والا یهو ترشحات شدیدی ازم میریخت حتی این اخرا سبزهم شد واوضاعم واقعا نابود بودم.۲بار تست آمینوشور ...

منم ترشحاتم خیلی زیاده و استرس دارم طول سرویکسم هفته27شد 21 و نه سرکلاژم نه پساری الانم 30هفتمه خداکنه به خبر بگذره 

منم ترشحاتم خیلی زیاده و استرس دارم طول سرویکسم هفته27شد 21 و نه سرکلاژم نه پساری الانم 30هفتمه خداک ...

اون ترشحات عادیه ان شالله توام به وقتش میرسونی استرس بدتره نگران نباش دوست من دقیقا ۲۹ هفته و۵روز زایمان کرد اونم گل دخترش بزرگ شده

بالای سی باشی خطری نداره ولی باید هر ماه طول سرویکس رو چک کنی

من خودم 24 بودم رفتم سرکلاژ الآنم خیلی راحتم 

تو هم نگران نباش چیزی نیست با شیاف و استراحت بالا می‌ره 

فقط حواست باشه چیز سنگین اصلا بلند نکن ورزش های بارداری مثل یوگا رو نباید انجام بدی