2777
2789
چرا باید زجر بکشه ؟شما مادر و پدر کافی و آگاه باشید بچه حتی نیاز به دوست هم نداره چه برسه به خواهر ی ...

والا

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚

[QUOTE=366573517]من ۳۳پسرم ۸ساله ،اصلا به خاطر شرایط مملکت دوست ندارم .جدا از اون خودم خیلی آدم کم حوصله ای  هست ...[/QUOTEاحه بچه های نسل بعدی فکر نکنم زیاد وابسته باشن اونم با این دنیای هوش مصنوعی 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه والا بچه ی ما اصلا زجر اینام نمیکشه همش با من وبابش مشعوله کیف دنیا رو میکنه اصلا نمیدونه خواهر و ...

والا 

دقیقا همه ی امکانات برای تک فرزند فراهمه‌و هیچ تقسیمی تو هیچ چیز براش وجود نداره و توجه تام پدر و مادر رو هم داره

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده♥️
[QUOTE=366573517]من ۳۳پسرم ۸ساله ،اصلا به خاطر شرایط مملکت دوست ندارم .جدا از اون خودم خیلی آدم کم ح ...

دقبقا همینجور هست 

حال خوب یعنی💞خدا کنارته وتو دلگرمی به بودنش💞💜عاشقتم خدا 💜
والا دقیقا همه ی امکانات برای تک فرزند فراهمه‌و هیچ تقسیمی تو هیچ چیز براش وجود نداره و توجه تام پدر ...

دختر من خیلی میگه بیار ولی کیه گوش بده

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
نظر پسرتون درمورد تک فرزندی چیه خواهر....پسر منم تک فرزند میشه ....نوه ی خالم تک فرزنده میگه خیلی خو ...

پسرم همیشه از ما گله داره که تنهاست و میگه به حاطر خودخواهی و این که بهتون فشار نیاد و سخت نگذره، بچه نیاوردید و منو تنها گذاشتید. حتی از مادربزرگ ها هم گله میکنه که چرا ما رو برای بچه دوم تحت فشار نگذاشتند. بعضی بچه‌ها از تک بودن راضیند. به نظر من به روحیه و اخلاق بچه بستگی داره، بچه‌های برون گرا تنهایی رو دوست ندارند.

ولی من و شوهرم پشیمون نیستیم با این که پسرم رفته خارج و پیش ما نیست. 

بله درستهولی آدم از کار خدا خبر نداره اصلامن تک فرزندی رو انتخاب کردمهرکی هم چیزی میگفت سریع جبهه می ...

ان شاءالله خداوند بهت صبر و سلامتی بده. اگه میتونی یکی بیار. هم تسلای دلت میشه و هم امید 🙏🙏🙏

ان شاءالله خداوند بهت صبر و سلامتی بده. اگه میتونی یکی بیار. هم تسلای دلت میشه و هم امید 🙏🙏🙏

ممنونم

خدا بهم داده یدونه دیگه

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

والا دقیقا همه ی امکانات برای تک فرزند فراهمه‌و هیچ تقسیمی تو هیچ چیز براش وجود نداره و توجه تام پدر ...

حالا بزرگ شد حسرت به دل هم نمی مونه الان بچه های خواهرم دوتا مسرن خیلیم خوب بزرگشون کرده ها اما بیست وپنج سالشه یکیش یکیشم ۲۸انقد حسرت به دل هستن تحصیلاتم دارن کار نیس ...تو حسرت ازدواجا...اگه یدونه بود حداقل اونو ساپورت میکرداینجوری نمیشد...

پسرم همیشه از ما گله داره که تنهاست و میگه به حاطر خودخواهی و این که بهتون فشار نیاد و سخت نگذره، بچ ...

ممنونم🙏💖خدا پناهش باشه انشاءالله