2777
2789
عنوان

باز توبه شکستم

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 43 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کاش منم میتونستم یه عادتو برا همیشه فقط دوبار انجام بدم نه بیشتر خیلی سعی میکنم چن روز انجام میدم بعد ولش میکنم یعنی حتما باید با خودن هی راجع به انجام ندادنش حرف بزنم که هی تو ذهنم باشه جلو خودمو بگیرم چقد بخاطرش حرف شنیدم چقد عذاب کشیدم و از خیلی چیزا موندم کاش سخت نگیرم

ممنون از دلگرمیت عزیزم خیلی از دست خودم عصبانی ام

سرزنش و عصبانیت جز برای ضعیف کردنت و دلسرد کردنت از طرف شیطان نیست به خودت ببال و افتخار کن که چهل روز پاک بودی و بیتی این دشمن قسم خورده رو به خاک مالیدی ،دستت رو رو قلبت بزار و از خدای خودت عذرخواهی کن و دعا کن به جای این حس های منفی

سرزنش و عصبانیت جز برای ضعیف کردنت و دلسرد کردنت از طرف شیطان نیست به خودت ببال و افتخار کن که چهل ر ...

باشه پس سعی میکنم خودخوری نکنم 

آخه حیف شد خیلی بعد ۴۰ روز 

تصمیم من ترک برای همیشه هست

باشه پس سعی میکنم خودخوری نکنم آخه حیف شد خیلی بعد ۴۰ روز تصمیم من ترک برای همیشه هست

اصلا انسان به همین کش مکش هاست اگر بین شر و خیر وجودت جنگ نباشه که مختار و انسان نیستی فقط مهم اینه بیشتر کفه خیر سنگین باشه  الهی عاقبت ختم به خیر برای منم دعا کن قشنگم❣️

من میخوام توبه کنم کلا هیچ وقت انجامش ندم حتی بعد از ۲ سال

ببینید چرا نشه فقط باید ارادشو داشته باشید

درضمن خواستید کانالی بهتون معرفی کنم شاید حالتون بهتر شد

تیر ماهی