2777
2789
عنوان

خیلی ذهنم شلوغه کمک

56 بازدید | 14 پست

انقد ذهنم شلوغه نمیتونم ب هیچ کاری برسم 

یه بخشی از ذهنم ب شغلم مربوط ک تازه کارم 

یکی دیگ درگیر درس 

یکی دیگ درگیر خانواده و مسائل خانوادگی 

یه بخشی خاستگارم و ازدواج 

واقعا خیلی آشفته ام نمیدونم باید چیکار کنم 

اللهم صل علی محمد و آل محمد ❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم همین

دارم عقلمو از دست میدم 

انقد چیزهای مختلف برا فکر کردن و عمل کردن هست ک نمیدونم کدومو انجام بدم و یه شکلی شده که هیچکدوم رو انجام نمیدم

برای خودت هدف مشخص کن و برنامه ریزی داشته باش

اصولا اینکه انقد سردرگم و کلافه ای ی بخشیش بخاطر اینه که برنامه و هدفت مخص نیست نمیدونی میخای چیکار کنی و ی بخشیش بخاطر عقب موندن کارات

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
برای خودت هدف مشخص کن و برنامه ریزی داشته باشاصولا اینکه انقد سردرگم و کلافه ای ی بخشیش بخاطر اینه ک ...

اخه نمیدونم ب کدوم برسم 

ازدواج کار درس 

همه باهم ریخته روسرم و واقعا نمیدونم میخام چیکار کنم

اخه نمیدونم ب کدوم برسم ازدواج کار درس همه باهم ریخته روسرم و واقعا نمیدونم میخام چیکار کنم

اول از همه بشین یه برنامه ریزی کن

اولویتاتو مشخص کن

ازدواج هرگقت موقعیتش پیش بیاد میتونی انجام بدی اینکه بشینی منتظر که ازدواج کنی اصلا درست نیست

بهترین روزای عمرت ازبین میره

حتمااااا کارتو و موفقیتتو بذار اولویتت باشه ببین برای سال دیگه چی میخای بشین براساس اون هدفا برنامتو بچینو تلاش کن

اگه موقعیت خوبی اومد سراغت ازدواجم میکنی

چه بسا که وقتی یه خانم خودساخته و مستقل باشی کیسای خیلی بهتری سراغت میاد

اگه داری درس میخونی حتما ادامه بده ازدواح یه بخشی از ماجراس بخش دیگش اینه که تو قراره بری با یه خانواده ی جدید معلوم نیست خانواده ی جدید تو چه لولی از نظر تحصیلات باشن تو باید حداقل هارو داشته باشی که سرخورده نشی در اخر

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
اول از همه بشین یه برنامه ریزی کناولویتاتو مشخص کنازدواج هرگقت موقعیتش پیش بیاد میتونی انجام بدی این ...

مرسی عزیزم از نظرات خوبت 

ببین حقیقتش از نظر مالی و شغلی مستقلم 

برای ازدواج هم یه مورد خوب دارم بخاطر همین ذهنم درگیر 

از طرفی میخام کارمو گسترش بدم و...

مرسی عزیزم از نظرات خوبت ببین حقیقتش از نظر مالی و شغلی مستقلم برای ازدواج هم یه مورد خوب دارم بخاطر ...

خیلی عالیه بنظرم حتما کارتو گسترش بده و درکنارش درستم بخون ازدواج و قرار ازدواج نباید تورو از هدفات دور کنه تو دراخر داری تلاش میکنی که زندگی بهتری برای خودت بسازی ینی صرفا الان کارنمیکنی که خرجتو دربیاری فقط در حد روزمره، باید اینده نگر باشی

برای ازدواجم زودتصمیم نگیر یکم رفتو امد کنید حرف بزنید همدیگه رو بشناسید که البته شناخت ادما قبل ازدواج خیلی سخته معمولا بعد چند ماه ادما میشن یکی دیگه

خیلی عالیه بنظرم حتما کارتو گسترش بده و درکنارش درستم بخون ازدواج و قرار ازدواج نباید تورو از هدفات ...

اره واقعا خیلی سخته 

مرسی گلم از راهنماییت خیلی کمک کننده بود❤️😘