2777
2789
عنوان

خانمهایی خوش اندام و ورزشکار بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 39 پست
نه رژیم همه جارو آب میکنه من فقط میخوام شکموپهلوهام آب شن ورزش هم که نمیدونم کدوم ورزش خوبهدیسک خفی ...

منم کمر درد دارم و زانو درد ولی پیلاتس زیر نظر یه مربی خوب دردم رو بهتر کرد و البته مدت ورزش من ۴۵تا یکساعت بود دو تا سه روز در هفته 

وگرم کردن رحم و روده ها هم تاثیر خوبی داره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

روی شکم پهلو تاثیر داره ؟ من وزنم تقریباً خوبه دوس دارم دورشکمم سایز کم کنم

اولین وزن که کم میشه ۹۰ درصدش از شکم عزیزم 

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

روی شکم پهلو تاثیر داره ؟ من وزنم تقریباً خوبه دوس دارم دورشکمم سایز کم کنم

البته که بستن گن خیلی موثر و خوردن آب 

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

گن شنیدم خوب نیست

گن مخصوص هست اتفاقا دکتر به من گفت بلند کمر بند و گن تو خود کالا پزشکی هست بعد دقیقا سزارین میبندن 

علم اشتباه گفتن خوب نیس 

من خودم لیپو کردم قبل بارداری دقیقا همون موقع گن محکم میبندن