2777
2789
عنوان

میکاپ کارم مشتری زیاد ندارم چقدر باید صبر کنم🤕دارم ناامید میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 787 بازدید | 87 پست
اول گفتن هزینه کلاس واینا سی تومن میشه ولی وقتی رفت تو کار سر از ۸۰ تومن در اورد که البته بازم یه چی ...

دقیقا اولش میگن با ۲۰ تومنم میشه متریال خرید ولی ادم میره تو کار میبینه با ۲۰ تومن خیلی چیزای درب و داغون میشه خرید که با اونا میکاپ اصلا خوب در نمیاد 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا رفتم ولی همشون یا میکاپ کار دارن یا هم خودشون اکثرا میکاپ بلدن

بگو هروقت مشتری زیاد داشتید من خبر کنید ی شماره بزار یارزاق زیاد بگو

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

میگم  دخترم میکاپ عالی میکنه ولی میگه مشتری گفته بعد چن ساعت یه جورایی بد میشه زیر ساختش انگار درست نیست به نظر شما دلیلش چیه  میگه باید دوباره برم کلاس   واقعا کارش عالیه وبهترین برنده ها رو گرفته ولی میگه پوستای چرب نمیدونم چرا بعدا خراب میشن

میشه یه سوال ازت بپرسم تا الان هر رژی زدم بعد چند دقیقه حالت پوست کن میشه که خودم دیگه پاکش میکنم چی ...

والا ما از روژای پالتی داریم که ترکیب میکنن ولی خب رژای مدادی لچیک عالیه من خودم دارم 

واقعا خوبه؟گاهی میگم شاید لب خودم مشکل داره

داروی خاصی مثل راکوتان مصرف نمیکنی؟

اگه نه، هفته ای یک بار لبتو لایه برداری کن‌ و بعد یه ماسک لب بذار. موقع آرایش هم اول پالم لب بزن و بعد با یه خط لب چرب، کل لبت رو رنگ کن.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
داروی خاصی مثل راکوتان مصرف نمیکنی؟اگه نه، هفته ای یک بار لبتو لایه برداری کن‌ و بعد یه ماسک لب بذار ...

راکوتان نه 

ولی انواع قرص های جلوگیری استفاده کردم تنبلی دارم

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺

پیج اینستاگرام فعال داری؟

نمونه کارات قشنگ و کاملن و سبک کاریت مشخصه؟

دستمزد معقولی میگیری(نه مفت نه گرون)؟

برای عروسیا خانوادت رو میکاپ کردی که فامیل ببینن؟

صبور و خوش اخلاق هستی؟

حداقل به دهدتا آرایشگاه سپردی که کار اضافی داشتن خبرت کنن؟

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.