2777
2789

و همه حقو به بچشون میدن کنار بیام و درکشون کنم

هیچ وقت نمی تونم تصور کنم به خاطر یه بچه که هنوز قدرت تشخیص درست و غلط رو نداره و تمام وجودش حس بچگانه و پیروزی بچه گانه و حسادت بچگانه ست و دنبال توجهه بزرگترها با هم در بیوفتن 

و هر طرف دعوا هم حق رو به بچه خودش بده 

سر بچه به جون هم میفتن و فکر میکنن الان جلوی مادام کوری یا پرفسور سمیعی شدن بچشون گرفته شده

هزاران بار خودشون عزت نفس بچشونو ممکنه خواسته و ناخواسته لگد مال کنن ولی فقط کافیه یکی به بچشون اخم کنه

اصلا چرا باید بزارن کار به اینجا بکشه که با خاطر بچه با یه انسان بالغ بد برخورد کنن

گیرم اون آدم اشتباه کرده (پیرو تاپیک پر بازدید) ولی به نظر من شما هم خیلی مبالغه آمیز و حمایتگرانه از فرزندتون داستان رو تعریف کردید 

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا منم همینطور😄قدیما گیس و گیس کشی بود سر بچه ها الان بنظرم کمتر شده

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
والا منم همینطور😄قدیما گیس و گیس کشی بود سر بچه ها الان بنظرم کمتر شده

من حتی مورد دیدم دو تا خواهر سر بچه هاشون همدیگه رو تا حد مرگ زدن 🤦‍♀️

موافقم بعضیا ممکن زیاده روی کنن ولی بچه فقط حس بچگانه و... نداره.احساسات،عواطف و رفتار ما در بزرگسالی تو همون سنین کودکی شکل میگیره.بچه باید ببینه پدر و مادرش ازش حمایت می کنن.البته پدر و مادر هم باید مراقب رفتار بچه باشن.

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بانوی شیرازی*مدیونین اگه فکر کنین تاریخ تولدم فیکه😉🌸🌷نداشته هایم،نیروی محرکه ی من هستند،نداشته هایم انگیزه ای شدند برای تلاش و پیشرفت،همه ی داشته ها و نداشته هایم،انگیزه ی من برای زندگی هستند...🌸🌸من یک بهبود یافته از افسردگی هستم،دنیای من دیگر خاکستری نیست،خوش حالم که در دوران خاکستری بیماری،به زندگی ام پایان ندادم،خوشحالم که ماندم،مبارزه کردم و دوباره زیبایی ها را لمس کردم،اگر افسرده ای،از همین امروز درمان را آغاز کن،فردایی درخشان در انتظار توست🌷🌸آغوش زندگی را رها نکن...بمان و بمان و بمان و مبارزه کن،زنده ماندن و زندگی کردن موهبتی زیبا و تکرار ناشدنیست...قدرش را بدان🌸🌸🌷🌷ندیده و نشناخته،برایت آرزوی حال خوب دارم،چرا که تو لایق بهترین ها هستی...

اگر میخواید درکشون کنید من کمکتون می کنم

بخشی از این حمایت بی منطق برمیگرده به کودکی مادر بچه

احتمالا خودشون در کودکی اون حمایت منطقی رو ندیدن واحساس کردن کسی دوستشون نداره و براشون طرحواره شده، و حالا فکر میکنن برای اینکه بچه شون هم عقده ای نشه لازمه کاری که مادرشون برای اونا نکرده حالا برای بچه شون انجام بدن ‌

غافل از اینکه از اون ور بوم میفتن و بچه رو ناسازگار بار میارن

هر چی می کشیم از افراط و تفریطه

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️

شما نظرت اینه

اما من خط قرمزم، بچه هام هستن

به هیچ ادمی هم اجازه نمیدم بی دلیل  و با دلیل حتی بهشون اخم کنه

همیشه حق با ادمهای بزرگتر نیست

مثل همه زخمهایی که ما ت‌و بچگی از بزرگترهای بیشعور فامیل دیدیم

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️

سلام. تاپیک پربازدیدها رو نخوندم اما حرفاتون درسته.

بعضی از آدمها انگار بچه رو تربیت نمیکنن بلکه میپرستن.

و هرچیزی و هرکسی غیر خدا برامون به مرحله پرستیدن برسه خیلی خطرناک میشه.

(پرستش؟ بله. وقتی چشمامونو رو عدالت و تربیت و حق و رضایت خدا بلندیم و فقط بگیم بچه، میشه پرستش. آسیبش هم به خودمون هم به جامعه و هم به بچه میرسه)

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
موافقم بعضیا ممکن زیاده روی کنن ولی بچه فقط حس بچگانه و... نداره.احساسات،عواطف و رفتار ما در بزرگسال ...

نمی تونم تصور کنم بچم داد و بیداد منو با یه خانم دیگه ببینه 

اصلا حالم بد میشه از این موضوع 

من حتی مورد دیدم دو تا خواهر سر بچه هاشون همدیگه رو تا حد مرگ زدن 🤦‍♀️

نه بابا😂😂😂😂نه دیگه در این حد ندیدم 

بهتره بچه تا فقط جدا بشن نه اینکه والدین درگیر بشن🫤

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
من هنوز مادر نشدم شاید دلیل درک نکردنم همینه

بله دقیقا دلیلش همینه من دو تا دارم با اینکه ادم همیشه طرف بچه رو بگیره مخالفم ولی بعضی بزرگترا هم خیلی رفتار بدی دارن با بچه باید ادم تو شرایطش قرار بگیره تا بتونه قضاوت کنه گاهی باید سکوت کرد گاهی باید جبهه گرفت 

سلام. تاپیک پربازدیدها رو نخوندم اما حرفاتون درسته.بعضی از آدمها انگار بچه رو تربیت نمیکنن بلکه میپر ...

مطمئنن این اسمش حمایتگری نیست 

حمایتگری یعنی به بچه بگی حواسم بهت هست ولی اجازه نمیدم تو هم اشتباهاتتو تکرار کنی و یا مدام غر بزنی و دنبال توجه باشی از اون طرف هم بری و حتی ساعت ها با اون شخص مقابل کاملا بی طرفانه صحبت کنی