2777
2789
عنوان

این مادر شوهرم باز دیوونه شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1615 بازدید | 98 پست

اخه این چه ازدواجیه شوهرت که نیس مستقلم که نیستی واقعن چه بدرد میخوره خودتم که همش میخوای باج‌بدی میگن برو خونه پدر‌ت میکی ننش نمیذاره چرا اینقد رو میدی اونکی باشه که اجازه بده یا تعیین کنه شما کی بخوابی کی پاشی

چند وقته ازدواج کردین ؟ خب عزیزم چرا قبول کردی اینجوری خیلی سخته که

3 سال اره نمیدونستم اینجوری میشه 

سال اول اینجا بودم انقد اذیتم کرد ک ب هرمی تعریف کنم دهنش وا میمونه 

سال دوم از دستش رفتم سرایداری اونجا هم دلم نکشید 

چند ماه پیش برگشتم اومدم اینم اینجا همش میگ مریضم ن منو جایی می‌فرسته نه می‌زاره برم خونه بابام 

مشکلم فقط پوله ای کاش تا عید بریم از اینجا 

میشه برا خونه🏡دارشدنم صلوات بفرسی دمت گرم رفیق❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عید قربان قراره پول بهش برسه؟ با شوهرت صحبت کن بگو یا میریم یا خونه مستقل گرفتم بیا دنبالم خونه بابا ...

میگ تا اون موقع جمع و جور میکنم 

باید بگم ولی دیروز تصادف کرد حتما میگ اینم منو تحت فشار میزاره

شوهرت که ۲۰ روز نیست باید درآمد خوبی داشته باشه کجا کار می کنه اگه معدن و اینا باشه که باید درآمد خوبی داشته باشه خودشم که خرجی نداره به نظرم یه جای کار می لنگه که تو سه سال نتونسته خونه بگیره آخه باید پس انداز خوبی داشته باشه خیلی ساده ای دختر

وای بی آبرویی چیه ۲۰ روزم خداییش سخته یه جا باشی توهم باید سلیطه باشی از اول بهش رو دادی

اره سخته الان 4 5 ماهه این رواله 

شوهرم بیست روز 25 روز نمیاد 

همش با این سروکله میزنم وقتی هم شوهرم بیاد همش بهمون میگ چرا نمیخوابین بچه بیارین

بذار تمیز کنه خونه اونم هست دیگه مگه فقط تو اونجا زندگی میکنی که ناراحتی

تمیز کنه اره ولی ن جوری ک انگار خونه کنه فقط 

هی درو میکوبه موقع باز و بسته کردن برا کار خونه خودش ب من منت می‌زاره 

اره خوبه ولی اگر بخوام برم خونه بابام پشت زنش در میاد

معلومه نمیزاره بری خونه مامانت مادرشوهرت چون کارهاش میمونه میفهمم میخوای حرمتش رونگه داری ولی اگه بتونی بهریک بهانه ای کارنکنی اذیتش کنی خودش میگه پاشوبروخونه بابات 

خیلی بی دهن زبونی منم هم سن خودتم..مگه نمیگی روستای؟!تو روستا که اجاره خونه ها خیلی باید پایین باشه ...

این خانواده خیلی تعصبی و بد دلن 

مگ می‌زارن زن تنها تو یه خونه جدا باشه 

شوهرم هر بیست روز یکبار میاد

شوهرم میگ از اینجا اجاره نمیکنم