2777
2789
عنوان

این مادر شوهرم باز دیوونه شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1620 بازدید | 98 پست
ای کاش منم همینو میگفتم خیلی سخته

من هم خودم گفتم هم اینکه پدر و مادرم هم تو خواستگاری هم روزی که نشون آوردن این شرط روکفتن به خانواده همسرم 

دیگه قبول کردن و نکردنشون مهم نبود و نیست ما فقط گفتیم بهشون احترامی بزاریم و اعلام کنیم شرطمون رو 

وگرنه کسی که باید این کار رو میکرد اول و آخر شوهرم بود که تا بهش گفتیم قبول کرده بود 

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

اسی جان با تمام وجودم درکت کردم 

منم چون شوهرم انتخاب خودم بود مجبور شدم دوسال وسه ماه تو خونشون بمونم دلم میخواست شب که میخوابم دیگ صبح نشه شوهرمم نبود شهر دنبال کار من مثل تو بی زبون هیچی نمیگفتم تو این اوضاع باردار شدم دیگه دیدیم خیلی دارن در حقمون ظلم میکنن مجبور شدیم بریم شهر سرایداری دیگه یه وام گرفتیم ویه ماشین گرفتیم یه چند ماه بیشتر تو سرایداری نموندیم و شوهرم یه کار دولتی پیدا کرد وخدا رو شکر از اون زندگی نجات پیدا کردیم

اگر عقل الان رو داشتم اصلا محل مادرشوهرم نمیزاشتم میرفتم خونه مامانم تا شوهرم بیادولی مثل مادر شوهر تو خیلی بهم ظلم کرد

ان شاء الله شما هم مشکلتون زود زود حل بشه

خدایا لحظه ای مرا به حال خود رها نکن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی جان با تمام وجودم درکت کردم منم چون شوهرم انتخاب خودم بود مجبور شدم دوسال وسه ماه تو خونشون بمون ...

مرسی گلم انشالله 

از زندگی سیر شدم پوست و استخون هر کی میبینم میگ عین بچه ها شدی بس لاغری 

میشه برا خونه🏡دارشدنم صلوات بفرسی دمت گرم رفیق❤️
مرسی گلم انشالله از زندگی سیر شدم پوست و استخون هر کی میبینم میگ عین بچه ها شدی بس لاغری

بخدا اشتباه نکن الان که جوانی از زندگیت لذت ببر برات مهم نباشه مادرشوهرت چه فکری درموردت میکنه برو پیش پدر ومادرت بهشون سر بزن وقتی شوهرت اومد برو خونه مادرشوهرت 

خدایا لحظه ای مرا به حال خود رها نکن