2777
2789
عنوان

این مادر شوهرم باز دیوونه شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1620 بازدید | 98 پست
اخه این چه ازدواجیه شوهرت که نیس مستقلم که نیستی واقعن چه بدرد میخوره خودتم که همش میخوای باج‌بدی می ...

منم ب شوهرم همینو میگم همش میگ تحمل کن پول جور کنم 

ولی الان 4 5 ماهه اینجام هیچی بدتر بدهی بالا میاره

میشه برا خونه🏡دارشدنم صلوات بفرسی دمت گرم رفیق❤️
شوهرت که ۲۰ روز نیست باید درآمد خوبی داشته باشه کجا کار می کنه اگه معدن و اینا باشه که باید درآمد خو ...

شوهرم یه آدم تنبله و ولخرجه

پیمانکاره 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مادر شوهرم نمیزاره

مادر شوهر خر کیه که بزاره یا نزاره که شما بمونی خانه پدرت ؟؟؟؟؟؟

همسرت هم که میگه برو خانه بابات چرا دیگه میترسی 

بلند شو برو خانه بابات و تا همسرت نیامده هم نیا ببینم کی میخواهد چی بگه 

کاربر قدیمی معتاد به نی نی سایت
منم ب شوهرم همینو میگم همش میگ تحمل کن پول جور کنم ولی الان 4 5 ماهه اینجام هیچی بدتر بدهی بالا میار ...

بگو چیو تحمل کنم اگه راست مبگی خودت بدبختی تحمل کن منو بذار تو رفاه ببینم میتونی بیشتر کار کن یکاری کن قرار نیس با ازدواج بدبخت بشم که خودتم خیلی از موضع ضعف برخورد مبکنی تو یه خونه ای اوکی یروز غذا بپز یروز ننش بپزه شما ظرف بشور یه روز تو هفته شما جارو بزن یروز ایشون چرا باید هرروز۶پاشی مگه پدرشوهرت شوهرت توعه صبونه بدی از فردا تا۹ونیم بخواب کم‌کم عادت میکنه ازچی میترسی

28 ام چیکار کنم ی چیزی بگم دعوا می‌کنه باهام

من ۱۷ سالگی ازدواج کردم 

موقع خواستگاری آخرای ۱۶ بودم 

معمولا میگن کم سن و سال که باشی اذیت میکنن ولی تا حالا هیچکس بهم تو هم نگفته

یکم از حق خودت دفاع کن این حق طبیعی توعه که خونه برا خودت داشته باشی 

من همون شب خواستگاری بهش گفتم اگر جوابم مثبت باشه شرطم اینه خونه مستقل اجاره کنی من نمیتونم پیش خانوادت یا تو روستاتون زندگی کنم برای من که تو شهر بزرگ شدم سخته 

خانواده همسرم همین الآنم باز منتظرن چیزی بشه و پول نداشته باشیم که بریم اونجا ولی نه میرم نه اصلا شوهرم اجازه همچین چیزی رو میده 

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

شوهرت ببخشیدا خرت می کنه شایدم پولاشو میده مادر و پدرش باید زرنگ باشی از حق خودت دفاع کن یعنی خاک تو ...

نه خودش اصلا برنامه ریزی نداره خیلی ولخرجه 

مثلا خودش بدهی داره 

اومده 5 تومن خرج لباس کرده برا خودش 

نمیگ بزار بدهیمو بدم بعد ولخرجی کنم 

شوهرت نمیتونه خونه بگیره همون جا که کار می کنه؟ به نظرم بری سرایداری بهتره لااقل حقوق داری یه سوئیت ...

سرایداری هم رفتم انقد سرکوفت میزدن منم زده شدم اومدم دوباره اینجا

نه یه سال جلوگیری داشتم ی بارم سقط شد همه میگن بچه بگیر سنت داره می‌ره بالا

نه بذار شرایط زندگیت بهتر بشه بعد درامد پیمانکار ها خوبه ببین هر جور شده خونه بگیر اگه طلا داری بفروش برا پیشه خونه روستا هستی یه خونه توی روستا اجاره کنید فکر نکنم انقدر زیاد باشه

مادر شوهر خر کیه که بزاره یا نزاره که شما بمونی خانه پدرت ؟؟؟؟؟؟همسرت هم که میگه برو خانه بابات چرا ...

همش بخاطر اینکه حرمت ها نشکنه موندم بخاطر بابام ک نکن دخترش اومده حرف در نیارن براش 

اینجا روستاس آدما خیلی بدن 

بگو چیو تحمل کنم اگه راست مبگی خودت بدبختی تحمل کن منو بذار تو رفاه ببینم میتونی بیشتر کار کن یکاری ...

امروز خوابیدم انقد اومد بیرون و رفت با سرو صدا 

هرکس ببینه فک نمیکنه مریضه 

5 ماه پیش اومدم از سرایداری اینجا 

گف مریضم نمیدونم چرا 5 ماهه خودشو میزنه مریضی با اینکه از منم سرحال تره 

من ۱۷ سالگی ازدواج کردم موقع خواستگاری آخرای ۱۶ بودم معمولا میگن کم سن و سال که باشی اذیت میکنن ولی ...

ای کاش منم همینو میگفتم 

خیلی سخته

نه بذار شرایط زندگیت بهتر بشه بعد درامد پیمانکار ها خوبه ببین هر جور شده خونه بگیر اگه طلا داری بفرو ...

طلا هرچی داشتم اول زندگی فروختم 

صفر صفرم 

کاش بابام اینا حمایت میکردن اونا هم میگن نداریم

به هرحال یه جای کار می لنگه دنبال شوهرتو بگیر زیاد ولخرجی هم مشکوکه

بهش میگم تا عید نوروز صبر میکنم 

تا عید قربان خیلی دیره 

نمیتونم 

پوست و استخون شدم