2777
2789
عنوان

همین الان به راهنماییتون نیاز دارم بیاید توروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 61 پست
آفرین دقیقاپول حلاله که برکت میاره توکلتون به خدا اگه قسمت باشه با همین شرایط هم استخدام تون میکنن

بله درسته عزیزم 

امید به خدا 

ایشالله که خدا برای همه بسازه

میرسم به اون چیزی که میخوام💪💜
والا من برادر خودمم اعتماد نمیکنم چه برسه ب آشنا کلن یاد گرفتم فقط ب توانایی های خودم اعتماد کنم و ب ...

من برام ارامش تو محیط کار خیلی خیلی خیلی مهمه 

حتی اگه قرار باشه ساعت کاریم بالا باشه و حقوقم کم مشکلی ندارم فقط میخوام ارامش داشته باشم 

ادمی ام که دروغ بگه ارامش نداره هیچوقت حداقل من اینجوری ام

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رشتم حسابداری بوده اینکاری که اینا میکنن هم در حد مبتدی بلدم اما نه حرفه ای گفت کسی نمیفهمه خودم بهت ...

عاخه میدونی چیه عزیزم 

اینا مگه حرفه ای نمیخان؟ خوب شما بگی من حرفه ای هستم اگر ازت سوال بپرسن چی میخای جواب بدی ؟ 

به نظرم بهتره بگی من رشتم حسابداریه و در حد متوسط هستم و تمام تلاشمو میکنم که حرفه ای بشم و در کارمم پیشترفت کنم به نظرم این حمله بهتریه تا بیای بگی من سابقه دارم من حرفه ای هستم 

من کلن حاضرم سیلی بخورم ولی راستشو بگم مدلمه 

عاخه میدونی چیه عزیزم اینا مگه حرفه ای نمیخان؟ خوب شما بگی من حرفه ای هستم اگر ازت سوال بپرسن چی میخ ...

خودشون بالاسرم نیستن فقط اشنامون هست که گفت خودم بهت اموژش میدم تو فقط دروغ بگو که نگن مفتی کارکنی از اون اول حقوق برات تعیین کنن 

همین الان بهش گفتم شرمنده من دروغ نمیگم راستشو میرم میگم اگر کسی قراره استخدامم کنه با همین شرایطم استخدام کنه

خودشون بالاسرم نیستن فقط اشنامون هست که گفت خودم بهت اموژش میدم تو فقط دروغ بگو که نگن مفتی کارکنی ا ...

کار خوبی کردی افرین 

میدونی محل کار دروغ بگی ی وقت از جایی رییست بویی بره خیلی ناجور میشه محل کارت اگرم اون اشنات ماس مالیش کنه بازم ته فکر رییست همیشه ی بی اعتمادی از تو هست

کار خوبی کردی افرین میدونی محل کار دروغ بگی ی وقت از جایی رییست بویی بره خیلی ناجور میشه محل کارت اگ ...

اره دقیقا 

جدای از اون ، پولی هم که بهم میدن بی برکته 

میخوام اگه قراره جایی کارکنم با احترام برمو بیام 

کار خوبی کردی افرین میدونی محل کار دروغ بگی ی وقت از جایی رییست بویی بره خیلی ناجور میشه محل کارت اگ ...

عزیزم شما شاغلین در حال حاضر؟

تصمیمت خیلی قشنگه درسته پول خوبه ولی پول با برکت الان من همسرم خداروشکر پولش خیلی برامون برکت داره ب ...

منم الان با این تصمیمی که گرفتم مجبورم برم خط تولید یه کارخونه کارگری کنم 

ولی حداقل با ارامش میرم 

دیگه نمیدونم بعدا پشیمون میشم یا نه

درواقع با این اشنایی که دارم پارتیم کلفته گفت نگران نباش کسی نمیفهمه ولی من میترسم میخوام برم بگم نه ...

نرو همیشه خودت باش و جایی که واقعا مناسبته باش اگه بگی حرفه ای هستی در حد یه حرفه ای واست کار میارن و تو نمیتونی انجامشون بدی ، یا اگه همکارات یه موقع ازت بپرسن قبلا کجا کار میکردی چی میگی؟ یه جایی سوتی میدی کلا لو میری بنظرم نری بهتره