بچه ها من کودکی و نوجونی خوبی نداشتم بابام هرروزوهرشب بامامانم دعوامیکرد همش من ومامانمو خواهرمو میزد به مامانم چندبار خیانت کرد اخلاقش خیلی بدبود همه جا آبرومونو میبرد اینقدر فشارروحی روم بود که ۱۸سالگی افسردگی گرفتم ولی افسردگی خیلی خفیف بود الان ۲۹سالمه سه ساله افسردگی شدید شده انواع بیماری های روحی رو گرفتم خانواده بابام ۲۰ساله بابامو ول کردن به حال خودش چندساله بابام اخلاقش تغییر کرده همه چی زده بنام مامانم برای خواهرم جهیزیه خوب خریده برای من ماشین خریده من بخاطر بیماریم سرکارنمیرم بابام همه چی برام میخره هرروزهرشب گریه میکنم حتی دست به سیاه سفید نمیزنم بابام هیچی نمیگه میگه افسرده شدی بهت حق میدم میگه من و مامانت عاقل نبودیم تو به فکر جونیت باش میدونم پشیمونه ولی فایده نداره یادم نمیره وقتی سنم کم بود بابام چقدرمنوخواارمو کتک میزد میرفت پیش زنها ☹☹☹🥺🥺🥺🥺اینقدربه گذشته فکرمیکنم اعصابم میریزه بهم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بهتره کمتر به گذشته فک کنی و در عوض قدر الان رو بدونی میدونم دست خودت نیستا ولی سعی کن
مسی غروبکرد| تا دلت میخواد لایک کن ریپ بزن راحت باش. نه کاربر قدیمم نه جدید، یچیزی بین این دوتا.با توجه به نام کاربریم، هنوز امید دارم به طلوع مسی!.فکر کنم تنها امضایی که داری میخونی و نگفته صلوات بفرست همینه. قدرمو نمیدونی که. نینی سایت باید تغییر نام بده مثلا همگانی سایت چطوره؟ اخه همه هستن الا نینی ها. ددی سایت که داریم ولی مردا اینجان، اسم اینجا رو بزاریم فادر سایت چی بهتر نیس؟ منطقی ترم هست.ستاد مبارزه با اسم سایت و عضو انجمن تغییر نام به فادر سایت. خب دیگه به اتمام رسید این امضا حکایت همچنان باقیست گزینه بستن رو بزن برو به دیدار امضای بعدی. بدرود
بهترین کار اینه با فکر نکردن به گذشته سعی کنی ترمیم کنی خودتو و جسمت و روحت رو ، پدرتون سعی در جبران داره شما هم تلاش برای سلامتی خودتون داشته باشید ، میدونم شرایطتتون مثل یک آدم عادی نمیشه اما بازم بهتر از الانه❤️
نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱