2777
2789
عنوان

همین الان به راهنماییتون نیاز دارم بیاید توروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 61 پست
دروغ بگی بعد ک لو بری دیگه کسی بهت اعتماد نمیکنه و اینم بگم اگر ب دروغ بگی سابقه کار داری استعلام بگ ...

👍👍به آدم دروغ گو دیگه نمیشه اعتماد کرد

دلم به یاد تو هم صحبت رقیبان استوگرنه با همه غیر از تو دشمن است هنوز

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اصلا بلد نیستم دروغ بگم هول میشم اگه چندتا سوالم پرسید ک بلد نیستم جواب بدم

اوه اوه بلد نیستی ک نباید دختر بگی بلدم 

البته حسابداری خیلی سخته یعنی من ب دوستامم پیشنهاد میکردم اگر مدرکشو ندارید نرید کار مربوط ب حسابداری پیدا کنین 

نظر من اینه چیزی که بلد نیستی رو نرو براش دنبال کار بگرد 

البته اگرم تصمیمت جدیه اگر میخای این کارو قبول کنی باید ب عنوان کارآموز بری و در کنارش بری مدرکشم بگیری و یادش بگیری که تا جایی ک من دیدم رشته حسابداری اصلا کارآموز قبول نمیکنن چون واقعا کار سخته همش با ارقامای حور واجور سروکار داری ولی دلت خواست پیگیر شو شاید کارآموز هم گرفتن و بعد ک یاد گرفتی اونجا استخدامت کنن

بار کج به منزل نمیرسه دوست خوبمنون حلال بی شک سعادت دنیا و اخرتت رو تضمین میکنه

اصلا ادمی نیستم بتونم دروغ بگم 

ترجیح میدم یه کار سطح پایین بکنم اما صادقانه استخدام بشم نه اینطوری

میرسم به اون چیزی که میخوام💪💜
اوه اوه بلد نیستی ک نباید دختر بگی بلدم البته حسابداری خیلی سخته یعنی من ب دوستامم پیشنهاد میکردم اگ ...

رشتم حسابداری بوده اینکاری که اینا میکنن هم در حد مبتدی بلدم اما نه حرفه ای 

گفت کسی نمیفهمه خودم بهت اموزش میدم 

اما میترسم یه روووزی دروغام لو بره

کارفرما باهوشه عزیزم وگرنه خودش صاحب یه بیزینس نبودهر طور خودتون صلاح میدونین

نه بابا قبول نمیکنم که 

بیخیال میرم کارگری اما با صداقت میرم که پولمم حلال باشه

اصلا ادمی نیستم بتونم دروغ بگم ترجیح میدم یه کار سطح پایین بکنم اما صادقانه استخدام بشم نه اینطوری

این درسته❤🥰

خدای مهربونم🥰بابت عزیزانم و تمااااااام نعمتهای که بهم دادی ازت ممنونم 🌸💝خیلی دوست دارم💝🌸 عاشقتم♥️

واقعا هم همینطوره استعداد دارم ولی اشنامون میگه اگه راستشو بگی چندماه ازت کار مفتی میخوان موندم بخدا

چند ماه آموزش میبینی رایگان. اینطوری بهش نگاه کن. نه به چشم کار مفتی. خیلی هم بهتره . دیگه می دونی دروع هم نگفتی و پولت حلاله

همین اشنامون بالا سرمه ها اون بهم کارا رو یاد میده

منم جایی کار میکردم اشنامون پیدا کرده بود اول فقط گفتن کارای اکسلو ایناس گفتم باشه منم ک اکسلم خوب بود بعد رفته رفته تبدیل شد ب کارای حساب کردن میزان آسفالت مغزم داشت سود میکشید اون آشنامونم اصلا اهمیت نمیداد ک یاد بده منم بعد ی سال اومدم بیرون 

نه اگ آدم خطرناکی باشه ممکنه بخاطر دروغ ازت شکایت کنه تو بشی یه آدم سابقه دار

پارتیم کلفته ولی من ادم شارلاتانی نیستم بتونم نقش بازی کنم و تو یه ثانیه دروغ تو ذهنم بسازم و تحویل بدم

نه بابا قبول نمیکنم که بیخیال میرم کارگری اما با صداقت میرم که پولمم حلال باشه

آفرین دقیقا

پول حلاله که برکت میاره توکلتون به خدا اگه قسمت باشه با همین شرایط هم استخدام تون میکنن

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
چند ماه آموزش میبینی رایگان. اینطوری بهش نگاه کن. نه به چشم کار مفتی. خیلی هم بهتره . دیگه می دونی د ...

اخه خیلی خیلی به پول احتیاج داریم اوضاعمون خراااابه بشدت الان 

میرم دنبال یه کار دیگه نهایتا بعدا که اوضاع بهتر شد میام اینجا کاراموزی

والا من برادر خودمم اعتماد نمیکنم چه برسه ب آشنا کلن یاد گرفتم فقط ب توانایی های خودم اعتماد کنم و با اونا پیشترفت کنم و موفقم بودم اینکه ی آشنایی قول بده بهت چیزی رو یاد بده من باور نمیکنم