2777
2789
عنوان

سه علامت اصلی اوتیسم

601 بازدید | 47 پست

اوتیسم یک تفاوت عصبیه نه صرفا بیماری اما سه نشونه اصلی داره:

۱. مشکل در برقراری ارتباط (نمیتونه منظور شما رو بفهمه و منظور خودش رو برسونه)

۲. مشکل در تعاملات اجتماعی (نمیتونه تماس چشمی برقرار کنه)

۳. داشتن رفتارهای تکراری مداوم

شما چه علائمی توی بچه‌های اوتیسم دیدین؟؟....

وقتی یک ماما، مامان میشه   

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پسرم توطیف هست .طیف خیلی خفیف .تو یک سالگی از کلیشش متوجه شدم .وجالب اینجاست که هیچ وقت مشکل ارتباط چشمی و واکنش به اسم نداشتیم ....الان کلاس دومه و از شرایط راضی هستیم .مقدار خیلی کم کلیشه مونده که فقط تو خونه انجام میده .

اینا ممکن هست توی خیلی از بچه های سالم باشع

متاسفانه چند سال اخیر شدیدا به بچه ها برچسب اوتیسم زده میشه 

که توی اکثریت مشکل خاصی نیست و رفع میشه ولی برچسب اوتیسم روی بچه میمونه و جدا از اون فشار روانی که روی والدین توی اون مدت هست باعث عدم رسیدگی صحیح به بچه میشه

یکی از اقوام ما الان حدود 40 سالش هست و من کاملا نشانه های اوتیسم رو درش میبینم فارغ التحصیل یکی از بهترین دانشگاه هاست و زن و دوتا بچه داره

گاهی اطلاعات زیاد به نظر من مخرب هست تا کمک کننده

ما عشق را فقط با عشق تقسیم میکنیم 💔
اینا ممکن هست توی خیلی از بچه های سالم باشعمتاسفانه چند سال اخیر شدیدا به بچه ها برچسب اوتیسم زده می ...

چون اتیسم خیلی زیاد شده .از من  که پنج سال تو مراکز توانبخشی بودم متوجه این قضیه میشم .اتیسم در بزرگسال ها هم هست که پدر و مادر متوجه نشدن .

چون اتیسم خیلی زیاد شده .از من که پنج سال تو مراکز توانبخشی بودم متوجه این قضیه میشم .اتیسم در بزرگ ...

زیاد شده یا تشخیصش زیاد شده؟

اینارو نمیشه خیلی با قطعیت گفت

حتی منابع رسمی علمی هم میگن شاید تمرکز به اوتیسم آمار رو بالا برده

بله اگه باشه تا بزرگسالی ادامه پیدا میکنه

ما عشق را فقط با عشق تقسیم میکنیم 💔
زیاد شده یا تشخیصش زیاد شده؟اینارو نمیشه خیلی با قطعیت گفتحتی منابع رسمی علمی هم میگن شاید تمرکز به ...

تشخیص زیاد شده چون علایم واضح و مشخصه ..مگر اینکه بخوایم باور نکنیم ...اینو بدونید کسایی که فرزند سالم دارم،قطعا در اینده اتیسم رو با نوه هاشون میشناسن ...امار اتیسم هر روز داره بالا تر میره متاسفانه ..

پسر من دوس نداره با اسباب بازی کنه و دوست داره با گوشی یا پی اسش بازی کنه البته اگه کسی باشه باهاش  بااسباب بازیاش بازی کنه مشکلی نداره. کار هروز بازی با گوشی وپی اسشه این نشانه اوتیسمه؟ 

پسر من گزینه یک و سه رو داشت ولی اوتیسم نیست بیش فعاله،،،الانم کلاس دومه هنوز مشکل گزینه یک رو داره ،تو مدرسه درسش عالیه بچه آروم و مهربونی هم هست ولی به خاطر همین مشکل کسی باهاش دوست نمیشه

تشخیص زیاد شده چون علایم واضح و مشخصه ..مگر اینکه بخوایم باور نکنیم ...اینو بدونید کسایی که فرزند سا ...

علتش برمیگرده به چی؟به دوران جنینی؟ژنیتیکی یا روحی

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...
تشخیص زیاد شده چون علایم واضح و مشخصه ..مگر اینکه بخوایم باور نکنیم ...اینو بدونید کسایی که فرزند سا ...

خیلی جالبه که من میبینم بعضیا تو نی نی سایت با انکار بیماری و‌مشکلات احساس بهتری میکنن

من زبان شناسم و دارم گفتاردرمانی میخونم

چند وقت پیش یه خانمی تاپیک زده بودکه بچه م سه سال و نیمه و نمیتونه حرف بزنه و ببرم‌ پیش متخصص یا نه؟؟؟بیست سی نفر اومده بودن و‌همگی میگفتن که کاملا عادیه و  بچه ما تو چهار سالکی شروع کرد به حرف زدن، یکی میگفت تو پنج سالگی و … انقدر عادی که یعنی هیچ مشکلی نیست و بچه ها را مقایسه نکنیم😖😟 هرچی من گفتم که این موضوع طبیعی نیست،  ریختن سر من که چرا به یه مادر نگران استرس میدی؟؟؟؟

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️