2777
2789
عنوان

هوشیاری خیلی پایین

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 28 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همه چی دست خداست و عنایت و وسطاتت اهل بیت.از امام زمان عج بخواه واسطه شن.الهی به حق امام زمان عج شفا ...

امام زمان عج خودش بهش کمک کنه چون سر یه اتفاقی تصادف کرده باید خیلی قوی برگرده خیلی قوی از خودش دفاع کنه برگرده

امام زمان عج خودش بهش کمک کنه چون سر یه اتفاقی تصادف کرده باید خیلی قوی برگرده خیلی قوی از خودش دفاع ...

الهی آمین عزیزم توکل به خدا. یاصاحب الزمان ادرکنی یاصاحب الزمان اَغِثنی 

یاامام رضا ع   یاحضرت علی  ع  یاحضرت فاطمه زهرا س

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙                                                                        ♥️خدایاهزاران مرتبه شکر♥️

دعا می‌تونه تقدیری که واسه آدم نوشته شده رو هم تغییر بده دعا کنید براش حتما منم دعا میکنم خدا به دل مادرش رحم کنه برگرده بچه 

یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

انشالله عزیزم توروخدا خیلی شما برام دعا کن خیلی محتاجم به دعا

حتما به زودی به لطف خدا به خواسته دلیت میرسی 

با صلاح دید خدا اینبار قشنگ چشم و نظر خدا مخصوص برای خودت هست پس کافیه یعنی حله چون خدا پشت همه چی رو امضا کرده 

تا خدا نخواد یه برگ از درخت نمیفته دلم خیلی روشنه ایشالا که هرچی زودتر خوب بشه و خبر خوششو بهمون بدی ...

ان شاء الله درسته برام خیلی غریبه هست ولی میشناسم 

خیلی براش ناراحتم سر یه اتفاقی رفت سرنوشتش کلا عوض شد میسر زندگیش 

الهی آمین عزیزم توکل به خدا. یاصاحب الزمان ادرکنی یاصاحب الزمان اَغِثنی یاامام رضا ع یاحضرت علی ع ...

الان فقط خدا و اهل بیتش میتونن کمک کنن و گرنه  هر کی رفته بیمارستان روانی شده از حال مریض پرسیدن

دعا می‌تونه تقدیری که واسه آدم نوشته شده رو هم تغییر بده دعا کنید براش حتما منم دعا میکنم خدا به دل ...

مادر خونه نبوده دختر تصادف کرده خدا واقعا به مادرش رحم کنه

چیزیش بشه مادرش و زجر کش میکنن با حرفا