2777
2789
عنوان

زندگی بااین ادم درسته یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 68 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بدعادتش کردی عزیزدلم دیگه ترس از دس دادن ندارهخیلی هم سخته الان بخوای درستش کنی حداقل یسالی کار میبر ...

نگاه من و اون و تلگرام چت میکنیم و من همیشه بیست و چهارساعته انلاینم نو تلگرام وهروقت پیامم میده سریع همون لحظه جواب میدم کلا عادت کردم تو تلکرام همش انلاین باشم ولی وقتی من به اون پیام میدم بعد چهارساعت یابیشتر جواب میده چون سرشم شلوغه درگیر کارشع وبه من میگه تو نبایدبری سرکار نمیزاره برم 

بدعادتش کردی عزیزدلم دیگه ترس از دس دادن ندارهخیلی هم سخته الان بخوای درستش کنی حداقل یسالی کار میبر ...

چه تفریحی اخه پیداکنم من توخونم به اون فک میکنم چجوری خودموسرگرم کنم

اگ امشب ن زنگ زد ن پیام داد منم نه بزنگم نه پیام بدم بیشتر ناراحت نمیشه؟؟؟

غیب شوتفریح جدید پیدا کنکتاب چگونه خودخواه باشیم بخونبرو یوتیوب ویدعوهای عزت نفس ببین(المیرا ایرانی ...

من فقط دریک صورت میتونم اینجوری بشم اینکه برم بایک پسردیگ چت کنم وبهش نگم 

واقعیت رو بدونن خیلی بهتره تا اینکه توی رویا باشن 22 سال و 25 سال واقعا سن ازدواج نیست همین رفتار نش ...

شما بر اساس منطقه خودتون میگین وگرنه توی اطرافیان ما خیلیا با این سن ازدواج میکنن

دلم باران، دلم دریا، دلم لبخندِ ماهی‌ها، دلم اِغوایِ تاکستان به لطفِ مستیِ انگور، دلم بویِ خوشِ بابونه میخواهد...