2777
2789
عنوان

زندگی بااین ادم درسته یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 68 پست
مردی که قهر کنه زنو داغون می‌کنهاینو من دارم بهت میگم که شوهرم اهل قهرهو سر کوچک‌ترین مسئله چون می‌د ...

چن وقته ازدواج کردین؟

عاشقانه یا سنتی؟

فقط 25 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب الان من چه کنم دقیقا قهرکرده

غیب شو

تفریح جدید پیدا کن

کتاب چگونه خودخواه باشیم بخون

برو یوتیوب ویدعوهای عزت نفس ببین(المیرا ایرانی و آنیلیش واقعا ویدعوهاشون عالیه)البته ویدعوهای درک ارزشمندی درون،نه نصیحتای رابطشون،هر رابطه ای روند خودشو داره که وقتی ارزش خودتو بدونی خود به خود مسیرت پیدا میشه

خیلی طبیعیه که الان استرس یا حال بد داشته باشی ولی به مرور عادتاتو عوض کنی قول میدم همچی برات خیلی بهتر میشه

از این قهر شروعش کن تا قهرای ایندش از بین برن،مردی که تو انرژی مردونس اصن قهر معنی نداره براش

زندگی شاد خودتو بساز با عادتای جدید و کارا و سرگرمیای جدید بزار اون خودشو با برنامت پیش ببره،اون بیوفته دنبال اینکه چیشد یهو،چی تو زندگیش هست که اینجوری بدون منم شاده،ارزش و احترامتم میره بالا تر یکم مرموز تر باش براش حرمت خودتو بیشتر حفظ کن و اجازه نده هر رفتاری بات بکنه بدون اینکه عواقبشو ببینه و صد البتهههه اصلا انرژی منفی نده بش،قهر و اخم و اینا نکن،فقط کمرنگش کن،یجور که انگار اصن حتی متوجه قهرش نشدی و خودش باید بخواد نزدیک تو باشه با قهر و اینا فقط از برنامه هات دور میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بدعادتش کردی عزیزدلم دیگه ترس از دس دادن ندارهخیلی هم سخته الان بخوای درستش کنی حداقل یسالی کار میبر ...

بهش پیام بدم منم ازاین به بعدوقتی ناراحتی ازم دیرمیبخشمت ؟؟چون الان خیلی ناراحتم دوست دارم پیامش بدم نمدونم چی بگم ولی 

غیب شوتفریح جدید پیدا کنکتاب چگونه خودخواه باشیم بخونبرو یوتیوب ویدعوهای عزت نفس ببین(المیرا ایرانی ...

میشه بهت پیام بدم ازومم کنی حالم خیلی بده دارم گریه میکنم روبیکاداری یاایتا

غیب شوتفریح جدید پیدا کنکتاب چگونه خودخواه باشیم بخونبرو یوتیوب ویدعوهای عزت نفس ببین(المیرا ایرانی ...

البته اگه ارزششو داره

چون یوقتایی اینقد رابطه و انرژی مردونه طرف مقابل و احترام ما خراب شده که اون رابطه قابل ترمیم نیست یا ترمیمش خیلی خیلی سخته 

و اینکه طرف مقابلت بنظر نمیاد ادم مسعولیت پذیری باشه اصلا

وضعیت مالی و خانوادگی و کاری و برنامه های ایندشو بسنج ببین اصن در حد استانداردات هست؟راضیت میکنه در اینده؟چون بعد از ازدواج همین موارد یا عشقو کمتر میکنه یا بیشتر

اگه دیدی تو این موارد سستی داره بنظرم اینکه یبار قلبت بشکنه و از رابطه بیای بیرون خیلی بهتره ، به مرور خودتو ترمیم کنی و واسه یه یه ادم فوق العاده(که خودت با سیاستت فوق العاده ترش میکنی)اماده شی،

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بهش پیام بدم منم ازاین به بعدوقتی ناراحتی ازم دیرمیبخشمت ؟؟چون الان خیلی ناراحتم دوست دارم پیامش بدم ...

به هیچ وجه پیام نده زنگم نزن حال بد هم نشون نده

یکم ارزش خودتو حفظ کن

الان تو نشستی داری گریه میکنی این یه درصدم براش مهم نیس اگه بفهمه به خودش افتخارم میکنه میگه ببین من چی ام که این برام اینجوری خودشو داره میکشه

مث دخترا نیستن شرمنده شن یا حس بد بشون دس بده

اعتماد بنفسشون واسه بی احترامیای بیشتر میره بالا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
البته اگه ارزششو دارهچون یوقتایی اینقد رابطه و انرژی مردونه طرف مقابل و احترام ما خراب شده که اون را ...

بگم چجوری بحثمون شد شغلش ارز دیجیتال هست بعد من بهش گفتم دلارهامونقدکن ریال بزن برام تاسه روز بهش میگفتم اونم میگفت وضعیتم الان خرابه ولی من میگفتم بفرست بعدبهم گفت اینجوریه عشق و عاشقی من سعی کردم برات کم نزارم تو ک میبینی شرایطم بده چراهای میگی