2777
2789
عنوان

طلاق میگیرم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 919 بازدید | 49 پست

خوبه حالا به حرف مادرشه این وضعشه مشروب و گل و رفیق بازه،عزیزم اگه ایشون نمیخواست جدا شین شما همینطور ادامه می دادی؟اینو یادت باشه هر تصمیمی برای ازدواج یا طلاق میگیرم خواه یا ناخواه زندگی بچه های آیندمون هم تحت تاثیر میزاره دوست داری پدر بچت معتاد باشه خرجی نده عذابتون بده و.....فکر کن

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
يادم ميفته چيكارا كردم ميسوزم😔 خونمون دست ب سياه سفيد نميزدم مونه ي اونا نميتونستم زمين بسينم انقدر ...

الانم تا دیر نشده خودتو نجات بده مطمئن باش مطمئن باش با یه آدم سالم ازدواج میکنی 

امیدوارم از این آدم و خانواده ی سمیش هر چ زودتر جدا شی 

پسری ک گل میکشه فردا سیگار و تریاک و هزارتا کوفت و زهرمار دیگه هم میکشه قوی باش خوشحال باش ک میخای جدا شی 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جدي ميگي. ؟ يعني ٥ ٦ سال عمر داره ؟ اخه ميگن برااين خوش خيم بود دكترااام گفتن حالش خوبه

ول کن عزیز من خوش خیمم باشه مگه بیکاری اول جونیت راه بیوفتی دنبال این همش دنبال دوا دکتر باشی ..هر چی دارین باید خرج کنین ک آقا زنده بمونه یا نمونه ...من ی چیزی تو زندگی خوب یاد گرفتم که از خودت هیچ وقت بخاطر کسی نگذر

سلام ب شما وتمام خواهران درد کشیدم...

گلم خیلیا مث تو بودند...حالا شرایطا باهم فرق داره ولی بدون من اگه تو دوران نامزدی طلاق گرفته بودم و یکی بمن گفته بود گه بزنند ب حرف مردم...الان انقد سختی نمیکشیدم...گلم من الان س فرزند دارم ک ب هرکی ک میگم دربدریامو میگه چرا انقد گذاشتی بچه دار بشی...والا بخدا اصلا ب هیچ وهیچ گرفت فقط اولی رو خر شدم خودم خواستم گفتم بزا نمک زندگیم بشه ک شوهرم خوب بشه...خوب ک نشد هیچی تازه بدترم شد...گلم منم از حرف مردم میترسیدم...هی میگفتم ن من خودمو تو دهن مردم نمیندازم.الان پسرم یک ماه دیگه باید بره سربازی..دخترم کلاس هفتم هست و دختر بعدی کلاس دوم...یک شوهر زندانی دارم ک دارم میسوزم وزندگی میکنم...گلم مفت جوونیت رو نباز ...برو توخونه بابات اگه ی تیکه نون عین گدا دورازجونت بهت دادن بخور ولی منت پسر معتاد مردم رو نکشششششش