2777
2789
عنوان

طلاق میگیرم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 919 بازدید | 49 پست
حالا چرا یهو مهریه اجرا گذاشتی؟ 8ماه نامزدی و هنوز باکره. اینکه احترام گذاشتی. وظیفت بوده و کار خاصی ...

شما خانومی ؟ حرفتو مزمزه کن .فعلا ک شما خیلییییی ترسناکتر واقع شدین

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

چقد بیشعوری تو پس چیکار کنه نامزدش ی ادم داغونه نمیتونه ک کلفتیشونه کنه باید بزاره اجرا عجبب از درک ...

همين جور ادما هستن مثل مادر شوهر من ك همچين چيزارو عادي سازي ميكنن مناسفممم متاسف

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همين جور ادما هستن مثل مادر شوهر من ك همچين چيزارو عادي سازي ميكنن مناسفممم متاسف

عزیزم تو خودتو ناراحت نکن اگه خانواده خودت با طلاق مشکلی ندارن و پشتت هستن حرف مردم ب ی ورت باشه 

خودتو با ادمی ک درست نیست بدبخت نکن

چرا ترسناک؟ بده که از حق و‌حقوقش دفاع کنه؟؟؟ وظیفه احترام داشته اما خانواده همسرش وظیفه نداشتن بهش ب ...

ولش كن بابا همجمس ب همجنس خودش رحم نميكنه من نميدونم كجاي دنيا نوشته من وظيفمه احترام كنم اونا نه متاسفم براي طرز فكرش كاش سرت بياد بفهمي من چيا كشيدم ك ب اينجا رسيدم 

حرف مردم واست مهم تره یا اینده خودتو و بچه ای ک قرارع از اون زندگی باشع؟؟؟؟؟؟؟

چرا سنجاب آب نمیسنجه؟...چرا پامونو از دست میدیم ولی دستمونو ازپا نمیدیم؟... وقتی میگیریم میخوابیم دقیقا چیو میگیریم؟...چرا اره برقی با برق کار نمیکنه؟...چرا علی دایی عمو شده؟...چرا رگ دستمونو بزنیم میمیریم ولی دستمون قطع بشه نمیمیریم؟...چرا حامد بهداد موز نمیده؟...چرا میگیم اتومبیل ولی نمیگیم اتومکلنگ؟... چرا سوزن داریم ولی سومرد نداریم؟...چرا نوشیدنی رو مینوشیم ولی غذا رو نمیغذیم؟...چرا دستکش داریم و پاکش نداریم؟... چرا غذا میخوریم سیر میشیم ولی سیر بخوریم غذا نمیشیم؟چراااااااااا؟؟؟؟😂🤝🏻
متاسفممم ، اصلا ارزش نداره جواب بدم بااين عقلانيت

ولش کن عزیزم .شما ۸ ماه کم نیست با یک خانواده فوق سمی سر کردید.همه چی ب کنار روانی ک از شما داغون شده و اعصابی ک خرد شده هیچی؟ مهریه یک اهرمه فقط خلاص بشین ازین چاه عمیق ک هنوز تهش نیفتادین.ب حرف کسی گوش نکن .آیندتو نجات بده

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

عزیزم بی خیال دیگه میخوای ازدواج کنی بچت بی پدر بمونه تومور ک درمان نداره نهایت ۵شیش سال زنده باشه د ...

جدي ميگي. ؟ يعني ٥ ٦ سال عمر داره ؟ اخه ميگن برااين خوش خيم بود دكترااام گفتن حالش خوبه

عزیزم خیلی ناراحت شدم برات جدا شو به امید خدا با یکی ازدواج میکنی ک لیاقتتو داشته باشه بزار اونا برن ...

يادم ميفته چيكارا كردم ميسوزم😔 خونمون دست ب سياه سفيد نميزدم مونه ي اونا نميتونستم زمين بسينم انقدر كار ميكردم😔