2777
2789

گوشت مرغ ماهی نان هویج ریز کرده لوبیا سبز فلفل دلمه شیرینی سبزی قرمه خورشت اگه اضافه بیاد وهرچیزی که احتمال بدم بعد یه مدت تو کابینت خراب بشه مثل آرد حبوبات و.....

گاهی تابدتر نشه بهتر نمیشه🙃

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان وقت فریز کردن انار دون کرده برای وقتایی از نیمه اول ساله که هوس انار می‌کنیم.

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
نان گوشت و مرغ باقالی سبزی سرخ شده سبزی سرخ نشده ذرت نخود فرنگی تره فرنگی من مایه فلافل هم آماده تو ...

مایه فلافل رو خودتون درست میکنید یا آماده میخرید؟ 

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...

واقعا قارچو فریز میکنی؟چطوری ؟میپزی یا خام

خام 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)

گوشت 

مرغ 

ماهی 

انواع سبزیجات ( نخودفرنگی ، هویج خلالی ، ذرت، سبزی آش و کوکو و قرمه ، لوبیا سبز )

حبوبات پخته ( بعضی وقتا که اضافه میاد)

قارچ بلانچ شده 

نان

مغزیجات ( برای تازه موندن)

انواع آرد 

زرشک 

آلو و آلوچه 

موز هایی که اضافه میاد رو حلقه حلقه میکنم و فریز میکنم بعد باهاش شیر موز یا بستنی درست میکنم.

اضافه غذا غیر برنجی‌ ( به شرطی که تا یه هفته مصرفش کنم)

سبزی سوپ گاهیم شوید اینا مثلا درحد دوبار درست کردن فریزر میزارم که همیشه همه‌چیز باشه خونمون.اها فلفل دلمه و کرفس خوردشده ام دارم واسه تو مرغو اینا.دیگه مرغو‌گوشت و‌ماهیم که هست و همیشه ام یه سنگک تو فریزر دارم واسه مواقعی که نیازه که هرهفته قبلی خورده میشه سنگک تازه دوباره میگیرم میزارم.اها کره ام دارم تو فریزر بستنی پنیرپیتزا.لوبیا نخود خیس شده.زغال اخته و البالو ام دارم.دیگه یادم نیست😁اما اصلا اصلا غذای فریزری ندارم سبزی خورشتیمم مامانم‌واسم درست میکنه همیشه موقع سرخ کردن روغنی میگیره که انقضاش زیاد باشه.

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

سبزی قرمه کوکو اش کرفس ،لوبیا سبز نخود فرنگی باقالی بامیه قارچ بادمجون و کدو در حد دو سه بسته که زود تموم شه نمونه دوباره بخرم گوشت و مرغ همینا ،یه چیزایی مث پیاز داغ سیر داغ هم همیشه دارم تو فریزر برا مواقعی که عجله دارم 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
نان گوشت و مرغ باقالی سبزی سرخ شده سبزی سرخ نشده ذرت نخود فرنگی تره فرنگی من مایه فلافل هم آماده تو ...

راستی پیاز و سیر تازه نریز تو مایه فلافلت پودرشونو بریز تازش تو فریز سمی میشه