2777
2789
عنوان

عشق قدیمی همسرم رو سوار ماشینم کردم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 1877 بازدید | 86 پست
عشق قدیمی و اولی هیچوقت فراموش نمیشه و همیشه باهاته

نمیدونم این چرت و پرتا رو کی فرو کرده تو مغز ملت ، ولی واقعا اینطور نیست، فراموش میشه، ما که راحت فراموش کردیم 

جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشون رو بیخیال مهم اینه همسرمون مارو انتخاب کرده

اتفاقا اون عشقی که میاد رو دست اولی و باعث میشه اولی فراموش بشه عشقه قبل اون کشکه😂

آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم
😂😂حتی اگه الان که دوتا بچه داشته باشه و بهترین زندگی مهیا باشه

عزیزم اصلا اصلا اینطور نیست گاهی اصلا عشق نمیشه اسمشو گذاشت یه احساس از روی خامی بوده تموم شده رفته بعدشم مردی ک وااقعا مررررد باشه و آدم حسابی باشه اصلا زن و بچه و ارامششو نمیاد خراب کنه عزیزدلم خیالت راحت 🫂