2777
2789
عنوان

عشق قدیمی همسرم رو سوار ماشینم کردم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 1877 بازدید | 86 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بوی سوختگی اومد 😃😃ماله من دنا ماله همسرم پژو

چرا؟😂😂😂

عه دنارو دیده بیشتر میسوزه 

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
خب شاید خیلی احساساتی نیستیمن شخصیتم کلا ی مدلیه ک هم خیلی احساساتی و حساسم هم ب محیط اطرافم خیلی تو ...

چرا احساساتی هستم همینش عجیبه ، شده برای غریبه ها گریه کنم ولی احساس اونجوری نداشتم تا حالا شاید هم هنوز شخص خاصی رو ندیدم شایدم احساس خودم رو سرکوب کردم نمیدونم والا

خدایا شکرت 🥺 💛💚🩷 خدایا عاشقتم دستمو بگیر 

هههههههههخوب کردم البته من نیومدم همسرم میون کلی خار یه گل خوشکل دید زود اومد چید منو😂😂😂😂

وای جرررر😂😂😂  بمونید برای هم.  منم شوهر  کردم  دیگه   به شوهر تو فک نمیکنم.  ارزونی خودت😂

بهرحال فکر نکن کارت قشنگه میری پشت دختر مردم با شوهرت میگی میخندی حتما چوبشو میخوری تو صاحب همسرت هس ...

اون شوهرم را اذیت کرده کلی یه کار کرده تو فامیل شوهرم انقدر خراب بشه که الان نمیتونه با فامیل رفت و آمد کنه من همیشه تنهایی میرم تو جمع فامیل شوهرم بعد ازدواج ما هم یه کاری کرد کم مونده بود ما طلاق بگیریم  یه فتنه ای به پا کرد شما هم کار خوبی نکردی قضاوت کردی