2777
2789
عنوان

ورامین چرا برف نمیباره

119 بازدید | 21 پست

یه سوال دارم چرا ورامین برف نمیاد؟اصن تا حالا کسی یادشه ک ورامین برف بیاره منن همدانی ساکن ورامین هستم ولی اینجا اصن برف نمیاد منم عاااشق برف خیلی غصه میخورم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو اصلا بگو کدوم قسمت ایران برف اومده؟

یه برف درست حسابی منظورمه!

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                     آقایون محترم، اگه میبینید باهاتون توی تاپیکی صحبت میکنیم لطفا دیگه درخواست ندید!

تو اصلا بگو کدوم قسمت ایران برف اومده؟یه برف درست حسابی منظورمه!

اره مثه قبل نیست  ولی باز باریده بالاخره به نظرم خیلی پرده بچه هامون حسرت برف باریدن و دارم همش تو تلویزیون میبینن

از تو چه پنهون اصفهانم هیچی نمیباره

ااصفهان که یک هفته پیش بارید 

یادداشت: آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!

ااصفهان که یک هفته پیش بارید

از اول پاییز تا حالا همون یه ذره اومد 

برای حاجتم یه صلوات میفرستی لطفا 😍😍خدا حاجت همتونو بده ان شاالله ، لاحول و ولا قوه الا بالله توکلت علی الحی الذی لایموت