2777
2789
عنوان

بچه ها اینجا کسی هس مهاجرت تحصیلی کرده باشه 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 57 پست
چین

زندگی کردن اونجا سخت نی؟

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸

گلی ترکیه نرو🥲

چرا به مهاجرت به کشور های عربی فکر نمیکنی؟

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من ترکیه رو خبر دارم که قبول ندارن هزینش هم خیلی زیاده اون طوری که من میدونم چیزی حدود 8 میلیارد بعد ...

حساب کردم شد ۷ میلیارد 

کل هزینه تحصیل 

ولی اخه میگن میشه اومد ایران کار کرد 

وای نا امید شدم اصن 

ببین الان باهچه شهیر وزارت علوم ایران قبولش داره 

و حتما باید با تافل بری 

من حتی راضیم ایران برای تافل بخونم برم اونجا 

بازم یعنی ایران اون دانشگاهو قبول نداره؟

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
گلی ترکیه نرو🥲چرا به مهاجرت به کشور های عربی فکر نمیکنی؟

میخواستم بمونم اخه اونجا 

میخواستم بمونم اخه اونجا

ترکیه واقعا آینده و موقعیت عالی نداره

حتی برای موندگاری هم کشور های عربی بهتره🥲

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

حساب کردم شد ۷ میلیارد کل هزینه تحصیل ولی اخه میگن میشه اومد ایران کار کرد وای نا امید شدم اصن ببین ...

عزیزم من نگفتم نمیشه بیای ایران کار کنی 

7 سال ترکیه درس میخونی 

برمیگردی ایران دو سال باید درس بخونی حدود یکی دو تومن هم اینجا خرج میشه تا اجازه کار بدن

کاربری دست 98348نفره

برای ترکیه ک بلیط بگیر برو تموم پناهنده شو تحصیل رایگان. آخه کی میره اونجا

میخوام دندون بخونم 

ترکیه رو دوس داشتم 

اخه میگن اون دانشگاه های مورد تایید وزارت علوم بهداشت ایران تافل اینا میخواد 

من حتی راضیم برای تافل بخونم برم دندون بخونم اونجا

ترکیه واقعا آینده و موقعیت عالی ندارهحتی برای موندگاری هم کشور های عربی بهتره🥲

وای خدا دوراهی موندم 

سردرگم شدم 

حساب کردم شد ۷ میلیارد کل هزینه تحصیل ولی اخه میگن میشه اومد ایران کار کرد وای نا امید شدم اصن ببین ...

ترکیه بخوای بری تافل ضروری نیست باید ازمون یوس بدی 

تو تبریز موسسه هایی هست که تو رو واسه یوس اماده کنن واقعا هم کارشون خوبه

کاربری دست 98348نفره

عزیزم من نگفتم نمیشه بیای ایران کار کنی 7 سال ترکیه درس میخونی برمیگردی ایران دو سال باید درس بخونی ...

یعنی دانسگاهی که وزارت علوم بهداشت قبول داشته باشه یا نداشته باشه فرق نداره دوسال باید ایران بخونم درسته؟