2777
2789
عنوان

بچه ها اینجا کسی هس مهاجرت تحصیلی کرده باشه 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 57 پست
نه والا چرا سخت باشه فقط آدم دلتنگ میشه برا خانواده وگرنه ه از لحاظ امنیت و خوابگاه و امکانات عالیه

چه خوب 

موفق باشی همیشه

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
نه تافل نمیخواد خیالت راحت اگ ترکی بخونی درسارو

اون دانشگاهی که میخواستم برم شرایط ثبت نام تافل میخواست

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ترکیه بخوای بری تافل ضروری نیست باید ازمون یوس بدی تو تبریز موسسه هایی هست که تو رو واسه یوس اماده ک ...

شنیده بودم 

فامیل یکی از اشناهامون موسسه دارن تو تبریز 

بنظرت برای تافل بخونم انگلیسی بخونم اگ خواستم بتونم بعدا با تافل و ایلتس برم یه کشور دیگ؟

یا همین یوس رو بدم 

اره

نتیجه گیری:

چرا ایران بدنیا اومدم

اون برای زمانیه ک بخوای ب زبان انگلیسی بخونی

گلی پیج رو ندادی🥲

سرچ کن علم ویرا میاره هم ت گوگل هم اینستا

عه باش دستت درد نکنههه کلیی♥️♥️♥️

میخوام دندون بخونم ترکیه رو دوس داشتم اخه میگن اون دانشگاه های مورد تایید وزارت علوم بهداشت ایران تا ...

پشیمون میشی بشین به زبون خودمون بخون

خیلی سخته به ی زبون دیگه درس خوندن اونم پزشکی 

تازه ازمون ملی خیلس سخته

انتقالی خیلی سختش کردن

ازمون گذاشتن و قانون ۲درصدی 

بعد دانشگاهای اونجا راحت میری داخل ولی تند تند اخراج میکنن

مثل قف هست همه میرن چند نفر فقط فارغ التحصیل میشن

بشین بخون قبولی 

میخوام دندون بخونم ترکیه رو دوس داشتم اخه میگن اون دانشگاه های مورد تایید وزارت علوم بهداشت ایران تا ...

پشیمون میشی بشین به زبون خودمون بخون

خیلی سخته به ی زبون دیگه درس خوندن اونم پزشکی 

تازه ازمون ملی خیلس سخته

انتقالی خیلی سختش کردن

ازمون گذاشتن و قانون ۲درصدی 

بعد دانشگاهای اونجا راحت میری داخل ولی تند تند اخراج میکنن

مثل قف هست همه میرن چند نفر فقط فارغ التحصیل میشن

بشین بخون قبولی