2777
2789
آخه بازار چی پیدا میشهه

ممن خودم از مغازه دار پیشنهاد داشتم😅تو خیابون هم زیاد بود نمیدونم علاف بودن یا نه 

ولی همکارای شوهرم اولش تو خیابون و اینا اشنا میشن بعد قرار میزارن ببینن به در هم میخورن یانه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ممن خودم از مغازه دار پیشنهاد داشتم😅تو خیابون هم زیاد بود نمیدونم علاف بودن یا نه ولی همکارای شوهرم ...

والا من میرم خیابون همش معتاد 

چند ماه پیش یدونه دیدم معلوم بود درست و حسابیه 

نگاه کرد منم نگاه کردم هیچی نشد 

دوستام گفتن باید لبخند میزی 

ولی من خجالت میکشم😐😂🤌🏼

خداییش ده شصتیا یادشونه بیست و دو که میشدن خیلی دیر شده بود.بیست و هشت بچه دوم یا سوم میومد که سن خانم بالاتر نره‌ خطرناک بشه.الان میگن بیست و هشت میگیم هنوز بچه ای  

دخترا لطفا همه تون این تاپیک رو گزارش بزنید بترکه ( یعنی میشه منم از سونو بیام بگن پسره ) چقدر بعضی ...

تو چراگیر دادی به این بنده خدا خوب از ارزوهاش، گفته وفمر میکنم این ارزوی خیلیها باشه ول کن تورو خدا

به نظرت من چیکار کنم هرچی خواستگار اومده تا الان چرت و پرت خیلی ناراحتم 🥲

تو هم همینا 

مسجد 

دانشگاه 

کلاس مختلط

خیابون

جاهایی که پاتوق دختر پسراست 

من و دوستم بعضی وقتا میریم خییییلی پیشنهاد میدن جاهایی که پاتوق دختر پسراست و کافه زیاده 

خیلی هم معمولی هستیم فکر نکنی خیلی خاصیم 

من معلومه تقریبا متاهلم اونم بچه مثبته 

مسجد عالیه پسر خوبا مامانشون اونجا براشون دنبال زنه