2777
2789
عنوان

گناهه بنظرتون این کارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1314 بازدید | 128 پست
شما نمیتونی بگی ولی میتونی یواشکی طلا برداری؟ میتونی بگی. باید بگی اتفاقا.

دوست عزیزم من چون موندم که گناه میشه یا نه برداشتنش سوال کردم 

چون اینا اصلا پس نمیدن حتی بگیمم

نه من اصلا نمیگم یعنی کلا روم نمیشه بگم پررو نیستمهمسرم خجالتی چندبار خواست ندادن میگه ول کن

خرج چه کاری کرده؟ 

بهش بگو میخواییم ماشبن عوض کنیم ماشین بخریم 

یا خونه 

یا زمین 

پول لازمیم 

اصرار کن بگو به مادر شوهرت بگو 

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تاوقتی خودت بلدنیستی از حقت دفاع کنی کاری از دست ما برنمیاد!!برو مثل ی زن شجاع رک بگو ۳۵گرم طلا دادم بهتون درصورتیکه ی دونه طلا از زنت نفروختی لطف کن و ۳۵گرم رو بهم برگردون!!ولی دزدی نکن گناهه !شایدم مرده بدون اطلاع زنش طلاهاتورو برده برا کسی☹️

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
دوست عزیزم من چون موندم که گناه میشه یا نه برداشتنش سوال کردم چون اینا اصلا پس نمیدن حتی بگیمم

برندار 

دزدی هست 

تو شخصیت شما اینجور کاری نیست

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
دوست عزیزم من چون موندم که گناه میشه یا نه برداشتنش سوال کردم چون اینا اصلا پس نمیدن حتی بگیمم

اگه پس نمیدن همه جا تو فامیل بگو که آبروشون بره بعدم کلا قطع ارتباط کن چقدر ساده ای حرصم گرفت ازت ک دیوارتو کوتاه دیدن سوارت شدن البته ببخشیدا😡

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
پس چیکار کنمبیخیالش شم پس؟

همسرت یا خودت زنگ بزنید خیلی جدی بگید مشکلی پیش اومده هیچی ام تو دستمون نیست تا آخر هفته پول نیاز داریم و پولمونو میخوایم اگرم ندارید همون مقدار طلای مادرو بدید میفروشیم پنجشنبه ام که شد شوهرتو بفرست بگو بره بگیره خیلیم جدی باشه و نشون بده که عجله داره خجالتم نداره پول خودته حقته باید پس بگیری 

اگه پول مال پسرشون بود قضیه فرق میکرد و داستان خانوادگی بود و احترام به پدر مادرو... 

ولی این طلای شما بوده و باید بدن 

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
چرامن باخوندن این تاپیک هاسرم دردمیگیره عصبی میشم ومعده دردخوب اسی پاشوبرودادوهوارکن حقتوبگیرچقدرمرد ...

متاسفانه همچین آدمی نیستم

اصلا نمیتونم حرفی بزنم همسرم مثل من

فقط میریزم تو دلم سرم پایینه

میخواستم پنهونی. حقمو بردارم ولی خب میگن میشه دزدی.... که دراین صورت باید بیخیال شم