2777
2789
عنوان

گناهه بنظرتون این کارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1314 بازدید | 128 پست
چطوری پس بگیرم ؟ به هیچ وجه نمیدن همسرم خیلی خجالتی هست.خودمم همینطورنمیخوام دزدی بشه.

قید اون پولو بزن 

سال 77پدرشوهرمن نزدیک یک میلیون حالا بیشتر از اینا من میگم یه میلیون پول مارو گرفت به بهانه بدهکاریش.. هنوز نداده.. کارشناسای سایت الان پول ما چقدر شده؟؟  

ما دیگه بی خیال شدیم.. خدا عوضشو بهت میده.. بی خیال

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قطعا گناهه. شما که تجربه داشتین کادو عروسی رو بردن نباید طلا میدادی یه روز برو خونشون بگو بهش من طلا ...

چندباره گفتیم حتی سر زایمانم همسرم خواست به بهانه کادو خریدن ولی ندادن

با شوهرت مطرح کن و اون پیگیر کن.تو پیگیر کنی میگن ندارد و. میخواد بگیره وفلان.اون بره بگه من پول ندا ...

نه من اصلا نمیگم یعنی کلا روم نمیشه بگم پررو نیستم

همسرم خجالتی چندبار خواست ندادن میگه ول کن

😐😐😐😐😐دوست عزیز رمان نمینویسم اینجا که دروغ سرهم کنیمکسی هم کسی رو نمیشناسهکمک لازمم که نوشتم

فقط عبرت بگیر ،۳۵گرم طلا رو به باد دادی ازهمون روز که طلاها زنشو نفروخته اومده سراغ طلاهای شما معلومه چه شخصیتی دارن بنظرم تلاشت بی فایدس چکن منم چن سال پیش پولیو یه ماهه به برادر شوهرم قرض دادم مجرده ،۵ساله هنوز پس نداده منم چند بار گفتم بهش ولی پررو بود البته پول من خیلی نبود اندازه ۳۵گرم طلا ولی بیخیالش شدم کلا به هیشکی از خونوادشون  قرض نمیدم 

بازم همسرتون بگه بهتره تا دزدی کنید بگید ما خودمون پول لازم داریم راضی نیستیم دیگه اگه ندن گردن خودش ...

نه بخدا اصلا نمیخوام دزدی کنم باهامون سوالمو مطرح کردم چون نمیدونستم اشتباهه یا درست 

چندباره گفتیم حتی سر زایمانم همسرم خواست به بهانه کادو خریدن ولی ندادن

یه بار خودت روبروش بشین تو چشماش نگاه کن قشنگ بهش بگو . بگو مثل پدرم دیدمت طلامو دادم چرا پس نمیدی حلالت نمیکنم یه جور بگو شاید ترسید

نه بخدا اصلا نمیخوام دزدی کنم باهامون سوالمو مطرح کردم چون نمیدونستم اشتباهه یا درست

اشتباهه 

بهتره باهاشون صحبت کنید منطقی و جدی تا ان شالله که راضی بشن پولتون را پس بدن

الحمدلله رب العالمین ...