2777
2789
عنوان

بچها ی سوال خواهش میکنم راهنمایی کنم بکسی نمیتونم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 23 پست

عزیزم از لحاظ شرعی تجسس درست نیست... نباید پیگیری کنی.. بنا رو بر اعتماد بزار و وسواس رو از خودت دور کن.. یه حدیث از حضرت علی خوندم که وقتی کسی خونتون میاد بهش نگید مثلا فلان قسمت فرش نجسه و شما هم جایی می‌رسد از کسی نپرسید که اینجا پاکه یا نه

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وسواس داریی عزیزم؟منم پسرمو تازه از پوشک گرفتم نمیشورم میگن باید خالیش کنی و ازینحرفا سر درنمیارم در ...

فک کنم بعدرابطه بایدخالی کنن نه ادرار

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
باید باهاش حرف بزنی خانوادش یادش ندادن تو بهش یاد بده بحث یه عمر زندگیه

بهش گفتم چندبار پرسیدم گفت میشورم ولی شسنش اینطوریه که فقط ی آب میگره دست نمیکشه حالا بهش گفتم دست بکش میگه میکشم دیشبم دیدم دست گرفت بهش گفتم شستی گفت آره شستم نمیدونم دیگه چکار کنم

متوجه نشدم استبرا چیه؟

یعنی بعد ادرار یا ارضاشدن پایین آلتشون رو به دست میگیرن و تا نزدیک سر آلت دستشون رو میکشن که اگه ته مونده منی یا ادرار مونده باشه خارج بشه.

مث وقتی که پماد تموم میشه و از پایین تا بالای بسته رو یه دور فشار میدی که تهش دربیاد