بچها من شوهرم از بچگی عادت داشته خودشو بعد ادرار مشوره البته تقصیری نداره پدر ومادرش اهمیت ندادن هرچند که مامان و بابام نمازخونه هستن بعد من بهش گفتم گفت خودمو میشورم ولی استبرا نمفهمیدم چیه اینم خودش نمفهمید انجام نمیداد بعدن فهمیدم بهش گفتم میگه انجام میدم بعد ببخشی دیشب دست به آلتش گرفت نرفت بشوره خوبید صبح رفت سرویس شست بنظرتون میخاد من دستگیره ها رو بشورم چون ازش پرسیدم گفت شستم حالا نمیدونم استبرا کرده یا اصلا شسته دست به یخچال و کابینت و در ورودی خونه ام گرفته
عزیزم از لحاظ شرعی تجسس درست نیست... نباید پیگیری کنی.. بنا رو بر اعتماد بزار و وسواس رو از خودت دور کن.. یه حدیث از حضرت علی خوندم که وقتی کسی خونتون میاد بهش نگید مثلا فلان قسمت فرش نجسه و شما هم جایی میرسد از کسی نپرسید که اینجا پاکه یا نه
Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
باید باهاش حرف بزنی خانوادش یادش ندادن تو بهش یاد بده بحث یه عمر زندگیه
بهش گفتم چندبار پرسیدم گفت میشورم ولی شسنش اینطوریه که فقط ی آب میگره دست نمیکشه حالا بهش گفتم دست بکش میگه میکشم دیشبم دیدم دست گرفت بهش گفتم شستی گفت آره شستم نمیدونم دیگه چکار کنم