2777
2789
عنوان

شما اگ برادرشوهرتون پیشتون زندگی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1046 بازدید | 91 پست
عزیزم اون پسره حالا اگه دختر بود حرفی لباساشم بریز ماشین تو که هروز صبح داری همه ی این کار هارو انجا ...

فکر کنم شما باردار نبودین یا بارداریتون به اسانی گذشته.اما من بار داریم خیلی بد بود و دقیقا توی همون بارداریم مثل استارتر برادر شوهرم اومد پیشمون خیلی شرایط سخت می شه و واقعا غیر قابل تحمل.نیاز داری کسی کمک دستت باشه.بر عکس یکی میاد وبال گردنت میشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همین که دست می کنه توی کیف زن برادرش.نشونه اینه که خوب تربیت نشده

دقیقا 

من تا بحال به یاد نمیارم دست تو کیف مادرم کرده باشم تو همون بچگی هم 

چه برسه به کیف بقیه افراد 

من کلاس پنجم بودم مامانم باردار شد ولی خب سقط شد 

کسی نبود ازش مراقبت کنه من از داداش کوچیکم و مامانم در حد توانم مراقبت میکردم 

خونه مرتب کردن و همه چیز با من بود فقط غذا با بابام بود 

از بچگی مسئولیت پذیر بار اومدم نه اینجور بی حد و مرز 

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

فکر کنم شما باردار نبودین یا بارداریتون به اسانی گذشته.اما من بار داریم خیلی بد بود و دقیقا توی همون ...

فقط شما میتونی منو درک کنی..بخدا خیلی سخته فک کن یه آدم سیگاری شلخته بدغذا بندازن رو دلت..

خواهر من ۱۲ سال برادر شوهرش خونه شون بود اونم نه کوچیک بزرگ‌بودخواهرم  همه کاراش و میکرد فقط از لحاظ پوشش مشکل داشت چون خیلی باحجاب بود تاساق دست دستش میکرد ..من بودم یکسالم حاضر نبودم پیشم باشه

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
فکر کنم شما باردار نبودین یا بارداریتون به اسانی گذشته.اما من بار داریم خیلی بد بود و دقیقا توی همون ...

آره اولش نمیدونستم استارتر بارداره چون من خودم باردار بودم تا زمان زایمان اصلا مهمون دعوت نکردم خودمم ب زور جمع میکردم الان متوجه شدم بارداره 🙏

قوم شوهر مثل درخت کنار توالتن🌴🚽 نه میشه از میوه شون خورد نه زیر سایه شون نشست 😂 
خواهر من ۱۲ سال برادر شوهرش خونه شون بود اونم نه کوچیک بزرگ‌بودخواهرم همه کاراش و میکرد فقط از لحاظ ...

آخه برای چی😮من داداش خودم را نمیتونم تحمل کنم 

حتما حالا برادرشوهر زن گرفت و رفت پشت سرش هم نگاه نمیکنه 

عزیزم واقعا شرایطت سخته ولی حساسیت به خرج نده در مورد فیلم و سیگارشم اگه میدونی شوهرت اینقد بی جنبه اس چیزی نگو به مادر شوهرت بگو یا اگه میدونی برات دردسر میشه کلا نگو می‌دونم آدم دل رحمی هستی واسه همین پرسیدی لباسشو بشورم یا براش صبحونه آماده کنم بنظرم یه لقمه از شب آماده کن لباساشو بنداز لباسشویی 

عزیزم تاپیک قبلمو حتما بخون

وای عزیزم من تاپیک قبلتو خوندم

خیلی شرایط سختی داری،

چون بالاخره برادرشوهرت نامحرمه، کنجکاوی جنسی داره، کاش با ملایمت با شوهرت یا مادرشوهرت صحبت کنی برگرده پیش خانوادش

من اولش تو ذهنم بود شاید مادر و پدرشو از دست داده

بره پیش اونا فوقش برا مدرسه چند ساعت زودتر بیدار شه بیشتر تو راه باشه

اینجوری که هم صحنه مستهجن میبینه و هم سیگار میکشه و کسی بهش چیزی نمیگه که خیلی بده، حداقل خونه خودش پدری بالا سرشه

فقط شما میتونی منو درک کنی..بخدا خیلی سخته فک کن یه آدم سیگاری شلخته بدغذا بندازن رو دلت..

همینکه سیگار می‌کشه معلومه قشنگ از همه لحاظ همه چی حالیش میشه و تربیتش غلطه 

اگر بچه بود اصن نمیدونست سیگار چیه و از کدوم سر روشن میشه 

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

نباید قبول میکردی اصلا زشته پسر تازه بالغ بیاد اونجا چطور شوهرت قبول کرده🥲😮

حتما تاپیک قبلیامو بخون..از من نظر نخواستن تا یچیزیم میگم شوهرم جبهه میگیره..حالم ازشون بهم میخوره..میتونستن بفرستن خوابگاه نزدیک خونشون نفرستادن ک من زجر بکشم

اره دختر میبینی بعد میگن تحمل کن

هرکی میگه تحمل کن توی شرایطش قرار نگرفته 

کی دلش میخواد با یه نامحرم توی یه خونه باشه و مدام بپزه بشوره 

آدم حتی یه لباس خونگی نتونه تنش کنه راحت باشه

من مادرشوهرمم که میاد چند روز میمونه اصلا راحت نیستم تونیک شلوار میپوشم با شال

یعنی تا بره خفه میشم

اره دختر میبینی بعد میگن تحمل کن

همین سیگار کشیدنشو بهانه کن مدرک داشته باش و به پدر و مادرش بگو فردا روز معتاد بشه از چشم من می بینید.بیاین بچتونو جمع کنید ببرید.پونزده سالگی سیگار میکشه چند وقت دیگه کارای دیگه هم می کنه