2777
2789
عنوان

شما اگ برادرشوهرتون پیشتون زندگی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1046 بازدید | 91 پست
وای عزیزم من تاپیک قبلتو خوندمخیلی شرایط سختی داری،چون بالاخره برادرشوهرت نامحرمه، کنجکاوی جنسی داره ...

بخدا خیلی سختمه کاش حداقل بفکرش بودن بهش خرجی میدادن..ببین اصلا بفکرم نیستن بخدا شده چندین بار تو خونم بی خرجی بودم مامانش ک هیچ براش مهم نی فقط بفکر راحتیه خودشه ک پول کرایه نمیده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چون خونشون روستا بوده مادرشو شوهرم ب این نتیجه رسیدن ک نفرستن خوابگاه بیاد ور دل من

ای کاش از اول قبول نمیکردی حالا اگه یه هفته بود میگفتی یه هفته مونده بعد میره حالا اگه مقدوره با همسرت صحبت کن یه جوری ردش کنین بره خوابگاه همسرت بگه که شما بارداری و نمیتونی زیاد کار کنی ردش کنید بره ولی شما چیزی بهش نگو اون از برادرش چیزی به دل نمیگره ولی از شما میگیره

قوم شوهر مثل درخت کنار توالتن🌴🚽 نه میشه از میوه شون خورد نه زیر سایه شون نشست 😂 
فقط شما میتونی منو درک کنی..بخدا خیلی سخته فک کن یه آدم سیگاری شلخته بدغذا بندازن رو دلت..

عزیزم.واقعا سخته.شاید بد جنسانه باشه.اما یه راهی واست دارم.برو  پیش دکترت و باش صحبت کن و شرایطت رو بگو.و ازش بخواه واست استراحت مطلق بنویسه و حالا یا خونه خودت یا خونه پدر و مادر جا بنداز و بخواب فقط بخواب.و هیچ کاری نکن.به نظرم بری خونه مادرت بهتره.خودتو بزن به بد حالی.و به مامانت بگو بیاد پیش

دقیقا من تا بحال به یاد نمیارم دست تو کیف مادرم کرده باشم تو همون بچگی هم چه برسه به کیف بقیه افراد ...

اینو مادر شوهره فرستاده پیش استارتر استارترو اذیت کنه.وگرنه این همه بی ادبی و ولنگاری عجیبه

اینو مادر شوهره فرستاده پیش استارتر استارترو اذیت کنه.وگرنه این همه بی ادبی و ولنگاری عجیبه

بخدا نمیبخشمش..تازه حرفش تو گوشم میپیچه خب من اونموقع تازه ازدواج کرده بودم بهم میگفت این دیگ برای خودت باشه(منظورش برادرشوهرم)

بخدا نمیبخشمش..تازه حرفش تو گوشم میپیچه خب من اونموقع تازه ازدواج کرده بودم بهم میگفت این دیگ برای خ ...

فعلا کاری رو که من گفتم انجام بده.حرص نخور واسه بچت خوب نیست.خدایی نکرده واسه خودت یا بچت اتفاقی بیفته همین مادر شوهرت تقصیرا رو میندازه گردن خودت.سیاست داشته باش.خودتو بزن به مریضی