2777
2789

عقدم 

ظهری تک زنگ زد برگشتم زنگ زدم میگم چرا قطع کردی میگه من گوشی رو خیلی نگه داشتم جواب ندادی درحالی که مبایلم دستم بود

عادت داره از سرکار که میاد گوشیشو خاموش میکنه میخوابه  بیدار که میشه روشن میکنه 

دیدم از ساعت بیدار شدنش خیلی گذشته زنگ زدم دیدم روشنه گوشیش میگم خیلی وقته بیدار شدی اولش گفت نه گفتم آخه گوشیتو روشن کردی میگه آره بهت اس دادم نیومده میگم نه بعدش میگه حتما تو خواب اس دادم 

گفتم برو بخوابت برس خدافظ  تلفنو قطع کردم 

الان به قدری حرصیم که دلم میخواد سرمو بکوبم به دیوار 

چی بگم شاید یاد نگرفته ولی خب اگر دوس داری بفهمه با زبونی بگو که شرمنده بشه نکه بحث کنی و التماس محبت فقط بگو یه حور دیکه راحبت فکر میکردم اگر من بودم کلی برات ناراحت میشدم ولی خب میدونم زن ومرد فرق دارن اما دل منم به یه احوالپرسی توخوش بود

خدایا یه گوشه چشم تو برای حل مشکلات ماکافیه🙁

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چی بگم شاید یاد نگرفته ولی خب اگر دوس داری بفهمه با زبونی بگو که شرمنده بشه نکه بحث کنی و التماس محب ...

همین تا دیروز که مریضیم شدید نشده بود هرروز زنگ میزد هرروز بیرون بودیم

اونوقت من خر موقعی که مریض میشه بزور میبرمش دکتر 

همین تا دیروز که مریضیم شدید نشده بود هرروز زنگ میزد هرروز بیرون بودیماونوقت من خر موقعی که مریض میش ...

حالاهم نباید زنگ میزدی عجله کردی شاید میخواست بیاد عیادتت شب یا شاید کارداشته بعدا زنگ میزد

حالاهم نباید زنگ میزدی عجله کردی شاید میخواست بیاد عیادتت شب یا شاید کارداشته بعدا زنگ میزد

نه بابا عیادت چی خواهر...یبارم مریض شده بودم فک میکرد ادا درمیارم تا لینکه خیلی خیلی ببخشید جلوش بالا اوردم باورش شد مریض شدم 

نه بابا عیادت چی خواهر...یبارم مریض شده بودم فک میکرد ادا درمیارم تا لینکه خیلی خیلی ببخشید جلوش بال ...

خب توهم‌زنگ‌نزن وقتی خودت پیگیر میشی خب میگه حالش خوبه تو استراحتتو بکن زنگم‌نزن سرماخوردگی که الکی ننیشه علائمش کاملا مشخصه