2777
2789
عنوان

شوهرم بهم یه چیزی گفت شوکه شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1196 بازدید | 62 پست
حرفتو قبول دارم خانواده خودم تحصیلکرده ن اما پیمانکارن من نمیگم صرفا فقط درس بخونه و هیچ کاری نکنه ا ...

همسر من ارشد کامپوتر داره عزیزم ولی تو کارش اصلا به دردش نخورده جز اینکه از ۱۸ سالگی هم زمان با درسش کار هم کرده و مهارت کسب کرده خودش میگه اشتباه کردم ۷ سال الکی وقت گذاشتم پای درس ....

هرچی آرزوی خوب مال تو 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یکی از اشتباهات بسیار بد آموزش و پرورش ما همینه ...بچه ها علاوه بر مفاهیم درسی مثل ریاضی و نوشتن و خ ...

منم دقیقا اینو میگم 

اما نه از بچگی اینو تو مغزش کنی که باید پول در بیاری ببین فلانی یه بیسواد پولداره و ...

خانواده شوهر من تحصیل کردن همشون ولی ی مشت...ب تحصیلات نیس ب شعور و درکه

من میگم هر انسانی باید آگاه باشه 

حرف شما درسته تحصیلات شعور نمیاره 

اما من بچه زیر دیپلم نمی‌خوام 

با چیزی که تو خانواده شوهرم میبینم باید درس بخونه

من نمیگم حرفه یاد نگیره میگم درسشو بخونه نه اینکه دیپلم ناقص باشه یا فقط تو فکر پول دراوردن، هم مهار ...

کاملا موافقم عزیزم

فقط بدون ک سر این مسائل جلوش ضعف نشون نده

من شوهرم بسییییار خسیس و پولکیه

از الان دارم تو رو بچم کار میکنم ک مثه پدرش نشه

از الان به این چیزا فکر نکنید تو رابط تون به مشکل میخورید و یا سرد میشید اون بچه که بزرگ بشه پسر یا دختر خودش راهشو میره منم دوستم همه چیو تو پول میبینه ولی برای دخترش امکانات ردیف کرده و دخترش داره یاد میگیره لباس عروس بدوزه و دانشگاهم میره بعد جالبش اینجاست دخترش داره ماهی 15 ملیون میده پیش کسی میره بهش یاد بده که طرف فقط خوندن و نوشتن بلده ولی از 13.14  سالگیکه درسو رها کرده تو این کار بوده و الان استاده و کلی شاگرد داره پس ببینید به درس نیست به عمله . اصلا خودتو ناراحت نکن 

من میگم هر انسانی باید آگاه باشه حرف شما درسته تحصیلات شعور نمیاره اما من بچه زیر دیپلم نمی‌خوام با ...

این حرفت منطقیه منو شوهرم هم همیشه میگیم که از درس متنفر هم باشه ولی باید دیپلمش رو بگیره شما هم الان وقت زیاد داری شاید بچه ات علاقه داشته باشه و خودش بخواد

منم دقیقا اینو میگم اما نه از بچگی اینو تو مغزش کنی که باید پول در بیاری ببین فلانی یه بیسواد پولدار ...

من الان پسرم تازه وارد 9 سال شده و همیشه بهش میگم باید پول پس انداز کنی و به فکر درآمد باشی ..حتی بهش گفتم اگه یه سری کارها رو برای من انجام بدی بهت پول میدم ...یه چند بار با دوستاش به فکر پول درآوردن افتادن و در موردش صحبت کردن ...

بهتره ذهن بچه رو آماده کنید برای این مسائل ..کنارش به اهمیت  درس و مدرسه برای رسیدن به هدفش هم اشاره کنید ...(خیلی از افراد موفق دنیا که اتفاقا خیلی هم پولدار هستن باور کنید تحصیلات دانشگاهی هم شاید نداشته باشن ...ولی خب شما  این رو به بچه تون نگید ....:))))))))))

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
یکسال

عزیزم من خواهرشوهرامو برادر شوهرم لیسانسن سه تاشون هرسه بیکار شوهر من دیپلم ردیه از همه موفق ترو پولدار تره شغلشم آزاده🤣😂همیشه ب درس خوندن نیس اتفاقا بعضی ها تو مهارتشون به کاری موفق تر میشن منم همین حرف همسر شما رو میزنم زیادم ب پسرم سخت نمیگیرم چون میدونم به کار پدرش خیلی علاقه داره😁😅🤣

قوم شوهر مثل درخت کنار توالتن🌴🚽 نه میشه از میوه شون خورد نه زیر سایه شون نشست 😂