2777
2789
عنوان

شوهرم بهم یه چیزی گفت شوکه شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1217 بازدید | 62 پست
بعد دخترای امروزی بنظرت زن دکتر پارس سوار میشن یا شغل آزاد شاسی بلند دار.....

والا تو شهر ما که شهرکرده ،زن دکتر وخود دکتر پژو دارن ،اما عروس عموم که سیکله وارایشگر شاسی داره،معلم ها بیشتر پراید یا کویک دارن ،خیاطه شاهین وسورن داره

بدبختی اینه ک جامعه... افکار حاکم بر جامعه مدرک گراست وگرنه بچه منم نخواد درس بخونه برام مهم نیشتخود ...

حرف مردم که باد هواست .الانه تقریبا همه فهمیدن اونی که مهارت داره بهتر سرمایه بدست میاره تا درس خونده 

نمونه اش توفامیل وغریبه زیاده.منم به بچم گفتم اصلا استرس درس نداشته باش تا به یه سنی برسی بری مهارت گوناگون یادبگیری

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

گاهی تو زندگی مشترک پیش میاد ممکنه برای خودتون هم پیش بیاد و از دهنتون حرفی بپره ولی یه کم موقعی که ...

دقیقا همینطوره متاسفانه مادر شوهرم هم خیلی راحت الفاظی بکار می‌بره که در شأن خانم با این سن و سال نیست 

اما تو این یکسالی که ازدواج کردم همیشه به شوهرم گفته مراقب زبونتو باش 

امروزم که اینجور گفت بهش پیام دادم که در شأن تو نیست که این حرفها و بزنی و .... معذرت خواهی کرد گفت اشتباه کردم ببخشید