2777
2789
عنوان

شوهرم بهم یه چیزی گفت شوکه شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1217 بازدید | 62 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید ولی منم ارزش مهارت رو بیشتر از درس میدونم اگه درس ومهارت کنار هم باشه که عالی ترازعالی

بدبختی اینه ک جامعه... افکار حاکم بر جامعه مدرک گراست وگرنه بچه منم نخواد درس بخونه برام مهم نیشت

خودم اینقد زجر کشیدم تو مدرسه و دانشگاه چی شد؟ هیچی 

عزیزک پس همچیز توچیه؟من اونقدر رو بچم حساسم از سال قبل کل کتاب پیش دبستانی واول رایادش دادم الان شکرخدا توکلاس زرنگه،امابچه برادرم هیچی بلد نیست مادرم میگف معلمش میزنگه میگع چراباهاش کارنمیکنید چرابلدنیست به زن داداشم گفتم گف خوندن نوشتن یادبگیره بسه میره ارایشگر ویهکاری یادمیگیره بسشه،فلان معلم یه پراید زیر پاشه ومستاجر اما فلان ارایشگر شاسی زیرپاشه واونه خونش،فلان دکتر یه پارس زیر پاشه اما فلان مکانیک ماشین خارجی داره به درس نیست هنگ کردم تاحالا اینطور قضیه راندیده بودم ،پول همه ماجرای زندگیست

عزیزم من خواهرشوهرامو برادر شوهرم لیسانسن سه تاشون هرسه بیکار شوهر من دیپلم ردیه از همه موفق ترو پول ...

حرفتو قبول دارم خیلی از کسایی که میشناسم پولدارن تحصیلات ندارن 

اما بچه زیر دیپلم به چه درد میخوره؟ بعد منی که مادرش یا پدرش یا پدر من یا مادر من تحصیلات دانشگاهی داریم 

نمیگم حتما دکترا بگیره 

اما دیگه حتما نباید دیپلم بگیره رو قبول ندارم 

عزیزک پس همچیز توچیه؟من اونقدر رو بچم حساسم از سال قبل کل کتاب پیش دبستانی واول رایادش دادم الان شکر ...

بعد دخترای امروزی بنظرت زن دکتر پارس سوار میشن یا شغل آزاد شاسی بلند دار..... 

بدبختی اینه ک جامعه... افکار حاکم بر جامعه مدرک گراست وگرنه بچه منم نخواد درس بخونه برام مهم نیشتخود ...

عزیزم منم الان مدرک دارم اما شغلم آزاده 

پدر من مدرک داشت و شغلش دولتی بود 

مادرم مدرک داشت خانه دار بود 

قرار نیست هر کسی مدرک گفت تیلیاردر بشه 

واسه آگاهی خودش هم که شده باید حداقل دیپلم رو بگیره 

نه اینکه صرفا درس نخونده فقط پولدار بشه 

حرفتو قبول دارم خیلی از کسایی که میشناسم پولدارن تحصیلات ندارن اما بچه زیر دیپلم به چه درد میخوره؟ ب ...

آره عزیزم حرفت درسته میفهمم چی میگی منم خودم بیشتر اوقات هم ب همسرم میگم هم ب پسرم میگم حداقل دیپلمتو بگیر فردا بچت یه جمع ازت پرسید بتونی جواب بدی کاملا شما هم حرفت متینه و قابل احترام ولی فعلا با این چیزا خودتو درگیر نکن اون بچه خودش برای آیندش تصمیم میگیره البته باتلاش های شما انشالله خدا فرزندی سالم و صالح بهت بده

قوم شوهر مثل درخت کنار توالتن🌴🚽 نه میشه از میوه شون خورد نه زیر سایه شون نشست 😂 
من تاپیک زدم واسه اینه بهم بی احترامی کرد 🥲

گاهی تو زندگی مشترک پیش میاد ممکنه برای خودتون هم پیش بیاد و از دهنتون حرفی بپره ولی یه کم موقعی که آروم شدین بهش در مورد ناراحتیتون بگین به نظر میاد تفاوت فرهنگی دارین احتمالا تو خانواده همسرتون این جور حرف زدن خیلی توهین به نظر نمیاد.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.