2777
2789
عنوان

رقیب عشقی

247 بازدید | 31 پست

سلام ..تاحالا شده از یه نفر خیلی از نظر خوشگلی جلوی شما تعریفشو بکنن؟الخصوص که اون فرد رقیب عشقی شما باشه ؟دیکه همه ازش تعریف کنن ..تجربه داشتین،بگین لطفا .چیکار میکردین؟

رقیب عشقی ک نمیشه گفت ولی وقتی شوهرم مجرد بوده خیلیا بهش پیام میدادن حتی شده این خواسته یکیشونو برع خاستگاریش خانوادع اش نزاشتن بعد پنج سال زندگی همین یکی دوماع پیش لو داد ولی همیشه هانواده اش بد دختره رو میگفتن پیشم

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میشه دیگه

وقتی خیلی خوشگل باشه،تعریفی هم باشه،چیکار میشه کرد؟

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

خب بکننن بابای من عاشقققق خانوادشه موقع ازدواج مامانش دخترخالش باباش دخترعموش رو درنظر گرفت دخترعمو رو کاری نداریم ولی بابا و مامانم مشکلاتشون زیاد بود خیلی زیاد مامانبزرگم هی این دختره رو که از لحاظ زیبایی خیلی قشنگتر از مامانمه من بود میگفت ولی تو اون اوج مشکلات هیچوقت بابام پاش کج نشد چون هم ارزش مامانمو هم ارزش خودشو میدونست

برات پیش نیومده نه؟

اگه تجربه نداشتم نظر نمیدادم عزیزم

وقتی یه نفر از نظر زیبایی سرتره،یا باد تلاش کرد ک بهش رسید,یاا با این واقعیت کنار اومد

تو جمع از رقیبت تعریف کنن چی میخوای بگی؟؟میخوای بگی نهههههه حالا ب اون خوشگلی ک میگین نیست،یا میگی من خوشگلترم😐

باید یاد بگیری اون خشم،کینه،ناراحتی،حرص، نمیدونم اسمش چیه,اونو باید تو خودت بکشی 

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...