2777
2789
عنوان

چرا این خانمایی ک جدا شدن ی درصد فک نمیکنن این پسرا براشون مناسب نیستن

| مشاهده متن کامل بحث + 3618 بازدید | 151 پست
اره ولی زنیک عجله داره دختر بدبختو سریع راهی کنه

چون دخترش جوان و ترگل ورگله از شوهرش میترسه که عاشقش نشه و اینا 

اگه اینقدر از ناپدری میترسید گوه خورد شوهر کرد این رسما توهین به داداشته

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم مگه مردی با دوتا بچه دختر مجرد میگیره کسی چیزی بهش میگه ؟؟؟؟ نه والا 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
وقتی پای برادرش میاد وسط خیلیم به خانواده این خانم ربط داره

روابط افراد بالغ به دیگران کوچکترین ارتباطی نداره بعدش ناراحت میشید چرا بقیه سرشون از زندگی شما بیرون نمیکشن پس اول از خودتون شروع کنید 

کاش تو اینجا بودی 💔

دیگه بدتر حق دخالت نداره پس

اتفاقا خیلی مربوط این پسر اگر فردا هر مشکل و مسئله ای داشت میاد توی حریم خانواده و از اونا کمک میخواد وقتی بی عقلی کنه و بره بااون زن پس فردا مشکلات برای خانواده استارت. و همه بهم وصل هستن. پس نگو مربوط نیست

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
یعنی واقعا میخواد دختر ۱۸ سالشو شوهر بده؟؟

اره پروف گذاشته چ سخته ب ناز کردنای دخترت عادت کنی بعد بدیش دست غریبه .دختره ی دوس پسر دارع داره دوتاشونو مجاب میکنه ازدواج کنن اونام بچن خرن فک میکنن ک اره داره درحقش مادری میکنه

غلط گزدن حتما خودشون مطلقه های این شکلین

من ی خاله دارم تو شرایطی که شما میگین زن گرفته اونم دوتا بچه داره خالم خیلی لج می‌کنه 

ولی دختره خیلی خیلی دختر خوب بساز و معدبی هست ولی خالم همش لج می‌کنه و میگه طلاقش بده 

حالا پسرش آش دهن سوزی هم نیستا خنگ ب تمام معناست هر چی میگیم دیگ بسه دشمنی نکن بذار زندگیشونو بکنن 

نمی‌ذاره زنده شش ماه یبار بچه هاشو ببینه خالم 

دزدکی بچه هاشو میبینن زنه

قصه این است چه اندازه کبوتر باشی💗💗💗
روابط افراد بالغ به دیگران کوچکترین ارتباطی نداره بعدش ناراحت میشید چرا بقیه سرشون از زندگی شما بیرو ...

بعضیا فقط از روشنفکری فقط شعارشو بلدن دخالت کردن تو زندگی دیگران با این موضوع خیلی فرق داره

پدر و مادر آدم هر کسی نیست

من ارگ بم و خشت خشتم متلاشی        تو نقش جهان،هر وجبت ترمه و کاشی