2777
2789
عنوان

چرا این خانمایی ک جدا شدن ی درصد فک نمیکنن این پسرا براشون مناسب نیستن

| مشاهده متن کامل بحث + 3626 بازدید | 151 پست

مام این مورد رو داشتیم و دیدیم 

و هنوزم بعد چندین سال مادر و خواهر پسر هنوزم حسرت به دل هستن برای پسرشون 

واقعا اون خانم مناسب نبوده چون کسی که نمیشناسه فک نمیکنه همسرش ه فک میکنن خواهر بزرگترشه

واقعا نمیدونم چی بگم...

داداش بزرگترم متولد 69 ، دقیقا تو همین شرایطه، من که باهاش صحبت نمیکنم.

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم"                   صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                                                                              🦋 مَن 🦋 هَمیشـہ وَ هَر لَحظـہ🤍 قَهرَمانِ 🤍 زِنـבگیمو تو آیینـہ میبینَم...♥️🦋🤍  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دیگه بدتر حق دخالت نداره پس

نه اتفاقا اگه خودت داداش داشته باشی میفهمی چی میگه چی میشد همون دوست دختر مجردش که پزشکم بود میگرفت نه یه مادرمجردی با دو تا بچه بزرگ 

هیچ خواهر شوهری از اول سر جنگ با عروس نداره 

به شما هیچ ربطی نداره که دخالت میکنی فشار هم نخور یکی واسه تو هم شاید پیدا شد

شما جدا شدی؟

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
نمیدونم،ولی من به شخصه پسرم درآینده بخاد باهمچین زنی ازدواج کنه محاله راضی بشم

نه دیگه به گفته کاربرای اینجا تو حق دخالت نداری باید سرتو از زندگی بقیه بکشی بیرون😂😂

من ارگ بم و خشت خشتم متلاشی        تو نقش جهان،هر وجبت ترمه و کاشی