2777
2789
عنوان

میخوان خونمونو ازمون بگیرن

| مشاهده متن کامل بحث + 872 بازدید | 67 پست

اگه مدرکی که دارن طبق کارشناسی تایید بشه در زمانی بوده که پدر بزرگت صحت عقل داشتن و قید شده باشه که فروخته شده و مبلغ پرداخت کردن قطعا میتونن

منتها یه نکته هست سند رسمی دارن یا دستی نوشتن؟

متاهل🧸

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب میگم ک ی سند دستنویس هست ک هم امضای پدر اونا هست هم پدر بزرگ من ولی ثبتی نیستحتی خونه ایم ک ساختی ...

ممکنه سند اصلی دست اونا باشه اگه سمت بازار مبل برید یه پاساژ خیلی بزرگ ک درهاش قفل و همه چیز داره می‌شکنه اونجا متعلق به خانمی بوده حدودا ۸۰ -۹۰ سال پیش ک‌گذاشتن کلا رفتن از ایران بعد کس دیگه همینجوری خریده پاساژ ساخته و الان نوه نتیجه اون خانم یا مدرک برگشتن اونجا مال ماست و پسش گرفتن به وکیل نیاز دارید اونم وکیل خوب

وقتی قانونی کارتونو انجام نمی‌دید نتیجه شه این

چ ربطی داره این همه آدم اینکارو کردن

از هر ده تا خونه اینجا شاید یکیش ثبتی باشه

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

استان فارس اسم شهرو نمیتونم بگم

اهان اوکی

میخواستم بهتون وکیل معرفی کنم زنگ بزنید بپرسید جواب میدن ولی فارس نیستن

!وَ لَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَیٰ  و خدا به‌‌ زودی به‌ تو‌ چیزی می‌بخشد که‌ راضی‌ میشوی..سوره ضحی / آیه۵.یکم فکر کن بهش...❤
اگر سند داشته باشن و توی شهرداری ثبت شده باشه اره میتونن مام مشابه این اتفاق افتاد مجبور شدیم پول زم ...

تو شهرداری ثبت نشده فک کنم فقط سند دست بابای منه 

وای یا ابوالفضل 🥲

کم کمش پنج شیش میلیارده سهم هر کدوممون

تو شهرداری ثبت نشده فک کنم فقط سند دست بابای منه وای یا ابوالفضل 🥲کم کمش پنج شیش میلیارده سهم هر کد ...

ببین عزیزم اشتباهتون این بوده سند رو تک برگ نکردید 

ولی هرجور شده حتی وام بگیرید وکیل. بگیرید

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
اگه مدرکی که دارن طبق کارشناسی تایید بشه در زمانی بوده که پدر بزرگت صحت عقل داشتن و قید شده باشه که ...

نه دارم میگم ک دست نویس

سند برا خیلی سال پیشه شاید بیش از پنجاه سال پیش

چ ربطی داره این همه آدم اینکارو کردناز هر ده تا خونه اینجا شاید یکیش ثبتی باشه

دولت از تیر ماه دو سال مهلت داده تمامی ملک ها باید سند دار بشه وگرنه بعداً می‌خورید به مشکل مثل الان برای شما که اونا حتما برای سند اقدام کردن و مدرک دستشونه که شکایت کردن