2777
2789
هدف ازخلقت تکامل انسان هس،صددرصدبعدازمرگی وجودداره،اگه به نظم افرینش دقت بکنی میفهمی که هیچ کارخدابد ...

واقعا همه چی پوچه مگه میشه دنیای دیگه ای نباشه من به امید دنیای دیگه هست در این جهان زندگی میکنم سعی میکنم آدم خوبی باشم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیالت. تختتنها حسی که ندارم جاودانگی

چرا هست ولی کم و زیاد است 

شایدم ناشی از افسردگی و مشکلاتی باشد این عدم حس 

امیدوارم شما این مشکلات ندشته باشید 

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

سوالت‌ چند نمره داره ؟

خدا بهترین مخلوقش رو آفرید بهشم اختیار دارد و ازش خواست براش زندگی کنه و اون چیزی که خدا می خواد اجرا کنه 

حالا یا این کار رو نمی کنه که ازش سلب اختیار میشه و همه چیزهای خوبی  که خدا بهش داده به تبع کارش نابود میشه (عذاب )یا انجام میده که روز به روز به چیزهای خوبی که داره افزوده میشه اونقدر خوب که جانشین خدا میشه رسما(پاداش)

آره ما می‌میریم جسممون به مرور زمان نیست و نابود میشه ,ولی آیا روح نداریم ؟روحمون بعدش چی میشه ؟روحمون هم میمیره ؟اصلا مرگ قابلیت نفوذ به روح رو داره ؟نه این روح به هر قیمتی شده باید یا پاک پاک شه‌ یا در عذاب باشه تا همیشه  .چون ناپاکی با روح پاکی که خدا به آدم داده تعارض دارع

دیگ چرت نگو همه داستانشو میدونناه

بهشت خلد نتیجه اعمال ماست 

از بهشت خلد کسی را نمی‌توان بیرون کرد 

خدا گفت من در زمین خلیفه انتحاب کردم 

پس واسه چی برد بهشت؟ 

آن بهشت باغی از باغ های زمین نهایتا برزخ بوده است یا کرات آسمانی این نهایتش است 

اصلا بهشت خلد نبوده است

بهشت خلد بعد از قیامت برپا میشود

سوالت‌ چند نمره داره ؟خدا بهترین مخلوقش رو آفرید بهشم اختیار دارد و ازش خواست براش زندگی کنه و اون چ ...

من با این که گناه دارم ولی از نابودی گریزانم من نمیخوام نیست و نابود شم خدا حس جاودانگی به من داد منو اشرف مخلوقات قرارا داد بعضی اوقات سوالایی برام پیش میاد مثلا همین نظریه داروین که خدارو رد میکرد 😑😑

دارم اتفاقا ولی قبل افسردگی هم به مرگ خیییلی فک کردم

فکز به مرگ بسیار عالیست 

روی ی20 باز به مرگ فکر کنی همانند شهید مردی 

بهشت خلد نتیجه اعمال ماست از بهشت خلد کسی را نمی‌توان بیرون کرد خدا گفت من در زمین خلیفه انتحاب کردم ...

اقا نمیدونم چرا شما اعصاب منو خورد میکنی

ببخشید اگ بی احترامی کردم 

خدافظ