2777
2789
بهشت خلد نتیجه اعمال ماست از بهشت خلد کسی را نمی‌توان بیرون کرد خدا گفت من در زمین خلیفه انتحاب کردم ...

من معتقدم آدم و حوا اومدیم ما از خاک ساخته شدیم ولی امروزه بیشتر افرازد نظریه داروین رو میشنوم میگن صددرصد درسته ما از یاخته به وجود اومدیم و میمون 😑😑

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خلاله هرجا بوده خوش آب و هوا بوده

بآید مدتی در آن زندگی می‌کردند تا راه و رسم را باد بگیرن و وارد زمین بشنود حالا شیطان کار آنها را زودتر به سرانجام رساند با گول زدن آدم

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

من با این که گناه دارم ولی از نابودی گریزانم من نمیخوام نیست و نابود شم خدا حس جاودانگی به من داد من ...

اون که خیلی ساله رد شده فقط تو ایران این مزخرفات هنوز داره تدریس میشه به اسم نظریه ،از لحاظ علمی هم بررسی شده گفتن غبطه ،جدیدا‌ به این رسیده که آدم ها ی اولیه از پاتلاق بیرون اومدن که گرم بوده و نطفه شون اونجا پرورش پیدا کرده😐

اون که خیلی ساله رد شده فقط تو ایران این مزخرفات هنوز داره تدریس میشه به اسم نظریه ،از لحاظ علمی هم ...

واقعا برام سوال شده بعضیا سفت و سخت میگن درموردش انگار که قانون هست اعصابم بهم میریزه مگه میشه انسان با حیوانات دیگه یکی باشه 😑

واقعا برام سوال شده بعضیا سفت و سخت میگن درموردش انگار که قانون هست اعصابم بهم میریزه مگه میشه انسان ...

احتمالا اونایی هستن که کتاب درسی سون نصفه نیمه خوندن چون یادمه بعدش یه دانشمند دیگه میومد با آزمایشاش ثابت می کرد این نظریه ها غلطه

مگه اون دنیا چقدر جاداره این همه آدم و موجودات به دنیا میان ومیمیرن میرن اونجا.....

همونطوری که توی این دنیا هزارن نفر زندگی میکنه هزارن کهکشان دیگه هم هست که ما ازش بی‌خبریم 

من با این که گناه دارم ولی از نابودی گریزانم من نمیخوام نیست و نابود شم خدا حس جاودانگی به من داد من ...

: دانشمندان آمریکایی اسناد جدیدی ارائه دادند که نشان می‌دهد نظریه تکامل بشری داروین اشتباه بوده است.

این تحقیقات که توسط گروهی از دانشمندان زیست شناسی در دانشگاه «کین ستیت» و «کالیفرنیا» ارائه شده در پی کشف اسکلت باقیمانده از یک انسان‌ اولیه در اتیوپی که عمری بیش از 4 میلیون سال دارد، مربوط می‌شود.

این اسکلت که «اردی» نامگذاری شده ثابت می‌کند که ابنای بشر از اسلاف تکامل یافته از خانواده میمون‌ها و شامپانزه نبوده است.

در این گزارش آمده است پیش از این دانشمندان غربی مدعی بودند که میمون‌ها و شامپانزه‌ها اجداد اولیه انسان‌ها بودند که در سیر تکامل تاریخی به انسان‌های امروزی بدل شدند.

این گزارش تصریح می‌کند: در حال حاضر هیچ شامپانزه‌ای کشف نشده که به «اردی» شبیه باشد.

به گزارش شبکه الجزیره، دانشمندان «اردی» را جزو نخستین انسان‌های ساکن روی کره زمین می‌دانند.