2777
2789

من پارسال نزدیک 400 گرم طلا فروختم یه مسکن مهر خریدم اون موقع قیمت خونه از طلا بالاتر بود اما تو این یه سال چون طلا دو برابر شده و خونه بخاطر رکود قیمتش ثابت بود خیلی تو ضرر افتادم حالا نمیدونم برای اینکه ضررم بیشتر نشه فروش خونه و خرید دوباره طلا اشتباهه؟ میترسم امسالم خونه تو رکود بمونه و طلا بازم رشد زیادتری داشته باشه و باز کلی غصه بخورم باید بگم همین خونرو به نام خودم دارم اما توش ساکن نیستم و دادم اجاره اجارشم کمه و اصلا نمیارزه به استهلاک خونه حالا موندم چی کنم یه اشتباه کردم تو بدترین تابم تبدیل طلارو به خونه انجام دادم دیگه افتادم تو تله و گیر کردم

اصلا و ابدااااا اینکارو نکنخونه الان تو رکوده همین روزاست فنرش در برههههه

اخه پارسالم همه میگفتن خونه از رکود در میاد اما هی ماه ها گذشت و اتفاقی نیفتاد فقط طلا و دلار هی بالا و بالاتر رفت میترسم امسالم همون طور بشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم میفهمم چی میگی و میدونم که چقدر خونه اجاره دادن اشتباهه ولی الان که کسی خرید و فروش نداره .بخر هم به نظرم میخوان زیر قیمت بخرن و باز هم ضرر میکنی ...سعی کن خونت را فقط پول پیش بگیری و با پول پیش طلا بگیری و بعد ب مستاجر بگی دوسه ماه زودتر اعلام کنه که یه نفر بیاد جاش پول را بهش بده تا قبلی بره .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
خونه همیشه گزینه بهتر و امن تری هستش.بعدش خونه وقتی از رکود بیرون بیاد چند برابر طلا میشم.منم طلا دا ...

الان 800 میلیون ضرر کردم اگه طلامو داشتم از قیمت الان خونم 800 میلیون بیشتر بود. یعنی اگه خونه امسال از رکود در بیاد 800 میلیونو میتونه جبران کنه؟ بعید میدونم 

اخه پارسالم همه میگفتن خونه از رکود در میاد اما هی ماه ها گذشت و اتفاقی نیفتاد فقط طلا و دلار هی بال ...

چرا فکر ما بدبخت بیچاره ها نیستین فقط دوس دارین خودتون سود کنید؟! خونه بره بالا ما مستاجرا چ غلطی بکنیم؟همین الانم ارزوی خونه داریم

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
اخه پارسالم همه میگفتن خونه از رکود در میاد اما هی ماه ها گذشت و اتفاقی نیفتاد فقط طلا و دلار هی بال ...

همیشه ارزش ملک بیشتره عزیزم

خونه رشد کنه از طلا و دلار خیلییییی بیشتر رشد میکنه

عزیزم میفهمم چی میگی و میدونم که چقدر خونه اجاره دادن اشتباهه ولی الان که کسی خرید و فروش نداره .بخر ...

پول پیشم تازه پارسال گذاشتم رو پول خونه یعنی پول 340 گرم طلام پارسال بهمن 900 میلیون شد خونرو 960 میلیون خریدم 60 میلیون رهن خونرو گذاشتم رو گول خونه اونجام تازه 60 تومن بدهی فقط برام موند خیلی ضرر کردم سر این خونه خیلی بیشتر از اینکه تو ذهن بگنجه

الان 800 میلیون ضرر کردم اگه طلامو داشتم از قیمت الان خونم 800 میلیون بیشتر بود. یعنی اگه خونه امسال ...

وای نشین روز بشمر و هی حساب کتاب کن.یادمه سالی که من خونه خریدم ۶ ساب تمام خونه راکد بود بعد یهو کشید بالا.اصلا فکر کردن به این قضیه رو تو ذهنت متوقف کن و بدون نهایتا ضرری نکردی

چرا فکر ما بدبخت بیچاره ها نیستین فقط دوس دارین خودتون سود کنید؟! خونه بره بالا ما مستاجرا چ غلطی بک ...

طلا بخری عزیزم با این رشدی که طلا داره تو 5 سال میتونی به امید خدا خونه بخری منم با پس انداز طلا و زدن از خیلی از خرجام تونستم همین خونرو بخرم نمیشه هیچ کاری نکنی و انتظار داشته باشی خونه همیشه ثابت بمونه وقتی تورم تو کشورمون 40 درصده