2777
2789
من پیامهای تاپیکو میخونم تاسف میخورم انگاری اعضای تاپیک مثلا کلاس سوم ابتدایی هستند نه سوادی نه درک ...

من از‌مرگ نمیترسم از نابودی همیشگی و فناپذیری میترسم 

ترو خدا بگین تجربه رو من میخوام واقعا باشهه

17 سالم بود یه شب خواب بودم نصف شب با عرق و تشنگی شدید بیدار شدم و رفتم آب خوردم برگشتم کنار پنجره دراز کشیدم چشمام کاملا باز بود و داشتم سعی میکردم خودمو باد بزنم که عرقام کمتر بشه..یهو دیدم نمیتونم نفس بکشم هرچی تلاش کردم نشد اصلا صدام درنمیومد که داد بزنم کسی بیاد کمکم..یک دقیقه باحالت خفگی گذشت تا اینکه خودمو بالاتر از جسمم حس میکردم به حالت ایستاده بودم قدم خیلی کوتاه تر از قد جسمم بود

خودمو روی زمین میدیدم و وحشت داشتم..چند ثانیه انگار همزمان صد تا سوزن توی سوزن فرو میشد..بعد صداهای خیلی عجیبی میشنیدم

تصمیم گرفتم شهادتین رو بخونم بلکه روحم به ارامش برسه گفتم اشهدان لا اله الا الله اشهد ان محمد رسول الله به اشهد ان علیا ولی الله که رسیدم با سرعت خیلی زیادی به داخل جسمم پرت شدم.

خدا شاهده کاملا واقعیت گفتم

هرکس ب طریقی دل مامیشکند..بیگانه جدادوست جدا میشکند..😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من عدالتی نمی‌بینم خوش به حالت که هنوز امیدواری.اگر ادامه ای هم باشه فکر نکنم به ظلم و ظالم رسیدگی ب ...

هرچی فکر کنیم بار نمیشه به خدا جهانی باشه جواب پس بدن خوبی با بدی برابر نبست کودکانی تو غزه هستن کشته میشن بی گناه کی باید حق اونارو بگیرا 

آره متوجه هستم چی میگی جواب این سوالتو هیچکس نمیدونه اینکه چرا آفریده شدیم و چرا هم میمیریم ؟

نمیشه بی هدف باشه واقعا هدفی بوده اینم با عقل و منطقی هوشی که انسان ها دارند 

من نمیدونم واقعا ولی باید یه جهانی باشه مگه میشه بی هدف باشه

حالا این افکار که شما به ذهنت میاد خوبه 

من که در اصل موضوع  قفلی زدم 

میگم  ما رو خدا آفریده درست ، حالا خدا رو کی آفریده؟؟؟ از کی اومده  تا کی هست ؟؟  تهش چی ؟؟

17 سالم بود یه شب خواب بودم نصف شب با عرق و تشنگی شدید بیدار شدم و رفتم آب خوردم برگشتم کنار پنجره د ...

تجربه های شما آدم های زیادی بودن حتی افراد خارجی منم احساس میکنم واقعیته نمیتونه دورغ باشه

دقیقا منم فقط داشتم با تاسف میخوندم

همیشه وقتی میام تو نی نی سایت باید غصه بخورم 

یکی از اعتقاد به حس ششمی مسخره 

یکی به سواد ودرک اعضا از جهان پیرامون 

البته فرهیختگانی مثل شما هم وجود دارند که همین درکی که میکنند نشان از اوج ادراکشون هست

تجربه های شما آدم های زیادی بودن حتی افراد خارجی منم احساس میکنم واقعیته نمیتونه دورغ باشه

بله به هیچ وجه دروغ نیست

کاملا بیدار و هوشیار بودم حتی از الان که صحبت میکنم بیدارتر و واقعی تر بود

هرکس ب طریقی دل مامیشکند..بیگانه جدادوست جدا میشکند..😔
مرگ و زندگی پس از مرگ از زردی خورشید در روز افتابی واقعیتش بیشتره

من آدم خوبیم نسبتا نماز میخونم روزه ولی گاهی اوقات میگم واقعا اگه نباشه چی چه خاکی به سرم بریزم ترس میندازه به جونم واقعا از مرگ نمیترسم از قبرم نمیترسم از نیستی نابودی گریزانم 

همیشه وقتی میام تو نی نی سایت باید غصه بخورم یکی از اعتقاد به حس ششمی مسخره یکی به سواد ودرک اعضا از ...

یاد اون آهنگ رضا صادقی میفتم که میگفت

قربونت برم خدا

چقدر غریبی رو زمین😔😔😔